Zich verplaatsen in Singapore

Zich verplaatsen in Singapore

Of je nu naar Orchard Road gaat om te winkelen of langs de Gayclubs van Tanjong Pagar gaat, het goed aangesloten openbaar vervoer maakt het een fluitje van een cent om je in Singapore te verplaatsen.

MRT 

De MRT is naast taxi's waarschijnlijk de snelste en handigste manier om door Singapore te reizen. Het biedt uitstekende toegang tot bijna elk deel van Singapore. U kunt ervoor kiezen om standaard eenmalige reistickets, toeristische concessiepassen of kaarten met opgeslagen waarde (plaatselijk bekend als ez-link-kaarten) te kopen bij het TransitLink Ticket Office op de stations. De treinroutekaart kan worden gedownload van https://www.lta.gov.sg/content/ltaweb/en/public-transport/mrt-and-lrt-trains/train-system-map.html als u het op uw telefoon wilt opslaan zodat u het gemakkelijk kunt raadplegen.

taxi 

Taxi's zijn direct beschikbaar in de meeste delen van Singapore. Tarieven worden in rekening gebracht volgens de taxameter, en dat is inclusief alle van toepassing zijnde toeslagen, dus als u een taxichauffeur tegenkomt die een vast bedrag vraagt ​​(meestal een exorbitant bedrag) naar uw gevraagde bestemming, verlaat dan de taxi en meld u aan voor een andere. Als u geen taxi kunt nemen, veel boodschappentassen bij u heeft of in een groep reist, kunt u een taxi reserveren en in stijl naar uw gewenste bestemming reizen. Klik hier voor een lijst met taxibedrijven om bij à te boekenhttps://www.lta.gov.sg/content/ltaweb/en/public-transport/taxis/getting-a-taxi.html

Boekingskosten zijn van toepassing.

Bus 

Singapore heeft een uitgebreid busnetwerk en de meeste chauffeurs spreken Engels. Dankzij het hete en vochtige weer in Singapore zijn alle bussen voorzien van airconditioning, zodat u van een comfortabele reis kunt genieten. U kunt contant of met een ez-link-kaart betalen om uw rit te betalen. Tarieven variëren van SGD $ 0.80 tot SGD $ 3.50. Laat het exacte bedrag in het tariefvak vallen (er wordt geen wisselgeld gegeven) of tik op uw ez-link-kaart wanneer u aan boord gaat. Vergeet niet om bij het uitstappen nogmaals op je kaart te tikken, anders betaal je het maximale tarief voor de busreis. Bezoek https://www.sbstransit.com.sg/ voor de busroutes in Singapore. 

Specificaties

Of u nu aankomt in Singapore of zich klaarmaakt om terug naar huis te gaan, Singapore Changi Airport is gemakkelijk bereikbaar met vele vervoerswijzen die van en naar de luchthaven beschikbaar zijn. Als u net in Singapore bent aangekomen en niet zeker weet hoe u de stad moet bereiken, ga dan naar de informatiebalies bij de terminals of bezoek https://www.changiairport.com/getting-around/to-and-from-the-airport;jsessionid=F1FE0971A301BB063D737387D5B8F3B1 voor meer informatie. Wanneer uw verblijf in Singapore eindigt en u in stijl en comfort wilt reizen, dient u een luchthaventransfer te regelen met de hotelconciërge voordat u uitcheckt bij het hotel, anders is de MRT naar de luchthaven een voordelig alternatief.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Singapore

Blader door een selectie van tours in Singapore van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

Het beste ervaringen in Singapore voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel