Koh Lipe, minder bekend maar niet minder geweldig

Koh Lipe, minder bekend maar niet minder geweldig

Travel Gay Azië bezoekt het prachtige afgelegen eiland Lipe in het zuiden van Thailand.

Koh Lipe is een heel klein, maar perfect gevormd eiland in de Andamanse Zee in de provincie Satun, dicht bij de Maleisische grens.  

Het eiland ligt op de grens van het Tarutao National Marine Park. Om vanuit Bangkok naar Koh Lipe te komen, moet je een vlucht nemen naar Hat Yai (1.5 uur) en vervolgens een minibus of taxi nemen naar de pier van Pak Barra (ongeveer 2 uur). Stap vanaf de pier over op een speedboot naar Lipe, wat iets meer dan een uur duurt.

stranden

Het eiland heeft drie verbluffend mooie zandstranden: Sunset beach, Sunrise beach en Pattaya beach. Accommodatie varieert van eenvoudige bungalows tot villa's met airconditioning. In iets meer dan een uur loop je het hele eiland rond. De beste tijd om te gaan is van november tot mei. Laagseizoen (mei - oktober) is meestal regenachtig en kan het beste worden vermeden.

Het eiland is omgeven door kristalhelder water en wit, zacht zand. Koh Lipe en de naburige eilanden zijn geweldig om te snorkelen, met een grote verscheidenheid aan vissen en koralen die slechts een paar meter uit de kust te zien zijn.

Eten en winkelen

Er is een "Walking Street" waar de meeste zaken 's avonds tot laat open gaan. Je vindt er restaurants, cafés, bars, winkels, massagesalons en gemakswinkels. Meer bedrijven en hotels zijn in aanbouw. Dus hoewel het eiland nog niet overdreven ontwikkeld is (nog geen 7Eleven en ATM), hoe eerder je gaat, hoe beter.

Dit kleine eiland heeft geen Gayscene, maar je zult versteld staan ​​om zoveel ladyboy-serveersters te vinden, vooral in het resort waar we verbleven - Bundhaya resort. Met minstens een dozijn ladyboys is dit resort (en het hele eiland) zo Gayvriendelijk als maar kan!

Wanneer Gayseksuele jongens met ladyboys praten, ontstaat er natuurlijk hilariteit. Er is genoeg eye-candy om je geest en zo niet bezig te houden!

Accommodatie

Onze beste hotelaanbevelingen op Koh Lipe zijn:

Als alternatief kunt u Klik hier om zoek alle hotels op Koh Lipe.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

De beste rondleidingen op Koh Lipe

Bekijk een selectie van tours in Koh Lipe van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Koh Lipe voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel