Phuket-trots 2014

Phuket-trots 2014

Phuket Pride is het grootste en meest succesvolle LGBT-evenement in Thailand.

Phuket Pride werd voor het eerst gehouden in 1999 en is meteen een publiekstrekker geweest bij zowel toeristen als de lokale bevolking, zowel Gay's als hetero's.

Het hoogtepunt van deze liefdadigheidsinstelling voor fondsenwerving is Phuket's Pride-festival en -parade.

Het festival wordt ondersteund door lokale Gaybedrijven en door de lokale overheid erkend als een belangrijk toeristisch en cultureel evenement.

De Phuket Pride van 2014 vond plaats tussen Zondag 20 april en zondag 27 april 2014 en meer dan 300,000 baht ingezameld voor het goede doel.

Het belangrijkste evenement was de Pride Parade (de grootste in zijn soort in Thailand). Daarna worden de bars en clubs rond Patong Beach en Paradise Complex een grote feestscène die tot diep in de nacht doorgaat.

Dit is een lijst met gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden. Lees hier meer

Zondag 20 april

Pride Week Opening Pool Party @ CC's Hideaway

Dans op geweldige DJ's, zwem, geniet van twee prachtige cabaretshows en smul van een speciaal Pride-buffet (350 Baht is inclusief een donatie aan PLU / PRIDE-liefdadigheidsinstellingen). CC's Hideaway bevindt zich op 84/21 Patak Road Soi 10 Kata.

Toegangsprijs is 100 Baht, inclusief een drankje. Gratis toegang voor alle Thai's, maar exclusief het gratis drankje. Kom gewoon opdagen en betaal aan de deur. 6pm naar 11pm.

Maandag 21 april

De hele dag poolwedstrijd

Kiss Bar & Sundowners (Soi Paradise, Patong) organiseren vanaf 11 uur een Pride-poolcompetitie. De toegangsprijs is 500 Baht per persoon. Geen kosten voor toeschouwers, kom gewoon opdagen en moedig je favoriete persoon aan. Bar en eetgelegenheid aanwezig.

Dinsdag 22 april

Gay Day Cruise naar het eiland Raya

Deze Gay Day Cruise naar Raya Island belooft een dag te worden om nooit te vergeten. Ontspan op het afgelegen witte poederzandstrand van het eiland Raya Yai, zwem en snorkel in het kristalheldere water. 1,200 Baht per persoon.

Woensdag 23 april     

Beachvolleybaltoernooi

De populaire beachvolleybalwedstrijd vindt plaats voor het La Flora Hotel, Patong Beach.

Een competitie voor teams van 5 personen. Alle teams spelen tegen elkaar op basis van een punt, wat leidt tot een finale knock-out. Het inschrijfgeld is 250 Baht per persoon. De wedstrijd begint om 11 uur en eindigt om 00 uur.

Geen kosten voor toeschouwers (behalve voor strandstoelen), dus kom op en moedig je favoriete team aan. Bar en eetgelegenheid aanwezig. Toeschouwers worden aangemoedigd om deze te steunen door geen eigen versnaperingen mee te nemen.

Grote opening van Lounge 69 Pride Week

Lounge 69, een gloednieuwe conceptbar in Paradise, heeft de Phuket Pride-week gekozen voor zijn officiële opening. Gratis bij te wonen, een gratis buffet, een gratis welkomstdrankje en een geweldige show wordt beloofd. 10% van alle bar-inkomsten gaat naar PLU / Pride-liefdadigheidsinstellingen. 8 uur tot laat.

Donderdag 24 april

Galadiner @ Millennium Resort Hotel

Een primeur voor de PLU en Phuket Pride. Het prestigieuze Millennium Resort Hotel in Patong organiseert een galadiner en cabaretvoorstelling met gast-dj's, entertainers en een Grand Charity Auction. De avond begint om 6 uur voor cocktails, het diner is om 7 uur. Tickets zijn inclusief gratis toegang tot de nachtclub voor een galadiner 'afterparty'. Kledingvoorschrift is oorzakelijk maar fantastisch.

Het evenement is beperkt tot 200 personen. Om tickets te kopen via e-mail gala@phuket-pride.org

Vrijdag 25 april

Garland Party @ CC's Hideaway

Vanwege burgemeesterverkiezingen zullen alle bars in Patong om 6 uur sluiten. CC Hideway bevindt zich echter in Kata en bars zijn normaal open.

CC Hideaway zal verkiezingen houden voor Mr Phuket Pride 2014. Er zullen dj's zijn, het zwembad om in te zwemmen, een gigantische ballonpop en meer. Een buffet zal beschikbaar zijn van 350 Baht (inclusief een donatie aan PLU / PRIDE liefdadigheidsinstellingen).

De ticketprijs is 200 Baht, inclusief een gratis drankje, een gratis DAW-ticket en een slinger om aan je favoriete Mr Phuket Pride 2014-deelnemer te geven. Kaarten aan de deur. Gratis voor alle Thais, maar exclusief het gratis drankje. 4 uur tot 11 uur.

Zaterdag 26th             

Sunset Beach-feest @ Iguana Beach

Iguana Beach is een privébaai, op 20 minuten rijden van Patong. Het gezelschap heeft exclusief gebruik van het strand. Zwem, dans, eet en feest samen met gast-dj's, artiesten, dansers, een saxofonist bij zonsondergang en nog veel meer, terwijl je geniet van de prachtige zonsondergang in Phuket.

De ticketprijs is 900 Baht, inclusief een welkomstdrankje, hapjes en een buffetbarbecue. 5.30 uur tot 11.30 uur. Alleen vooraf gekocht ticket. E-mail info@phuket-pride.org ter informatie.

Thee Dans Straatfeestje

Een geweldige manier om uw late namiddag en vroege avond door te brengen. Muziek en shows van de bars, dansen en feesten op straat en een BBQ van The Bistro Restaurant. Lounge 69 organiseert een grote loting voor het goede doel. Dit evenement is gratis, maar er zijn wel kosten voor de BBQ.

Alle winsten van Pride Week-evenementen worden gedoneerd aan PLU / PRIDE Charities.

Een overzicht van eerdere Phuket Pride-feesten is beschikbaar op de Phuket Pride Facebook-pagina. Het laatste nieuws en updates over de Gayscene in Phuket zijn ook te vinden op de officiële website Website van Phuket Pride.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Phuket

Bekijk een selectie van tours in Phuket van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Het beste ervaringen in Phuket voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel