Rainbow Retreat - Een Tasmaanse heiligdom

Rainbow Retreat - Een Tasmaanse heiligdom

Twaalf jaar geleden sloegen de inwoners van Melbourne Peter en Ian het stadsleven opzij en vonden hun eigen speciale plek.

In Tasmanië ontdekten ze wat er nu is Regenboog Retraite per ongeluk na het bezoeken van een ander nabijgelegen pand. Ze werden meteen verliefd op de prachtige natuurlijke omgeving en het geweldige uitzicht op de oceaan.

Peter en Ian bouwden hun eigen huis en vervolgens drie zelfstandige hutten voor bezoekers, samen met een opvang- en rehabilitatiecentrum voor dieren.

Elke bezoekerscabine heeft een tweepersoonsbed, fauteuils voor een houtkachel, een eettafel en een volledig uitgeruste keuken met gasfornuis en koelkast. De tv, verlichting en warm water werken allemaal op zonne-energie. Regenwater wordt opgevangen vanaf het dak van het hoofdgebouw en opgeslagen in zwaartekrachttanks om de hutten te voorzien van watertoevoer voor douches, wasmachines en toiletten.

Maar het zijn de adembenemende uitzichten op de oceaan en een overvloed aan dieren in het wild die echt zorgen Regenboog Retraite een bijzondere plek.

De wallaby's wachten buiten je deur (Peter zorgt behulpzaam voor een bak met speciaal voer) en je gaat vrijwel zeker wombats en buidelratten zien. De locatie is een uitstekende uitvalsbasis om de noordoostkust van Tasmanië te verkennen, inclusief de nabijgelegen Bay of Fires en de prachtige Wineglass Bay.

Rainbow Retreat is in alle opzichten een eco-retraite. Verwacht niet de faciliteiten die u in een hotel zou aantreffen. Peter en Ian zullen echter uw mobiele telefoons en laptops in het hoofdgebouw opladen. Drinkwater en benodigdheden voor een continentaal ontbijt zijn aanwezig en de koelkast is gevuld met wijn en bier. En als u ervoor kiest, zal Ian een heerlijk huisgemaakt diner bereiden en het bij uw hut bezorgen.

Dit opmerkelijke 'weg van alles' waarbij de natuur letterlijk bij je aanklopt (de wallaby's!), Beheerd door een heel mooi Gaystel.

Als je Tasmanië bezoekt, zorg er dan voor dat je van plan bent om minimaal twee nachten in Rainbow Retreat door te brengen.

Voor meer informatie over gay Tasmania, klik hier.

Voor meer informatie over Rainbow Retreat, klik hier.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

De beste tours in Tasmanië

Bekijk een selectie van tours in Tasmanië van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Tasmanië voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel