Hoe goed is de gayclubscene in Taipei

Taipei, de hoofdstad van de Gaypartij van Azië

De Gayclubscene van Taipei blijft maar groeien en is nu misschien wel de allerbeste in Azië.

Tapei heeft snel naam gemaakt als de hoofdstad van het Gay-uitgaansleven in Azië en met een steeds groeiend aantal Gayclubs, bars en andere locaties lijkt deze titel welverdiend.

De meerderheid van de gay-locaties van Taipei zijn te vinden in en rond The Red House, een voormalige markt die lange tijd het middelpunt was van het gay-uitgaansleven van de stad. De Gayclubs in Taipei zijn enorm, druk en boordevol actie, terwijl de meest populaire Gaybars meestal kleiner zijn, maar een meer gevarieerde keuze aan locaties en ervaringen bieden.

G Star is een van de populairste gay-dansclubs van de stad en ook een van de grootste, met twee verdiepingen en meerdere grote bars. G.Star is meestal populair bij het jongere Gaypubliek van Taipei en internationale toeristen, die langskomen om te genieten van de energieke en vrolijke sfeer waar G.Star het meest om bekend staat. De club organiseert regelmatig thema-avonden en gasten kunnen hun innerlijke ster de vrije loop laten in de privé-karaokeruimtes.

Veel van de beste Gayfeesten in Taipei worden georganiseerd door evenementengroepen zoals werk, het grootste maandelijkse Gay-evenement in de stad. Het werk vindt meestal plaats in de Triangle Club en staat bekend om zijn dragartiesten van wereldklasse, mannelijke dansers en geweldige drankaanbiedingen. De avond trekt het grootste publiek uit de Gayscene van Taipei.

Voor een van de gaybar-ervaringen in Taipei hoeft u niet verder te zoeken dan Café Dalida. Cafe Dalida, dat regelmatig extreem populaire dragshows organiseert, is een hoofdbestanddeel van het Gay-uitgaansleven van de stad en is een populaire plek onder de lokale bevolking en toeristen, met menigten die door de deuren stromen voordat ze naar de grotere clubs gaan. Cafe Dalida bevindt zich in The Red House en ligt in de nabijheid van veel van de andere lokale Gaybars en clubs.

Regelmatige wekelijkse nachten om Springen, Funky club en G Star zijn bijna altijd vol, en de enorme dansevenementen georganiseerd door G5 trekken duizenden uit heel Azië en daarbuiten. Uitstekende productiekwaliteit en wereldwijd gerenommeerde DJ's zorgen ervoor dat feesten die grote evenementen vieren, zoals oudejaarsavond, uitverkocht zijn.

Maar het gaat niet alleen om de partijen. Het vuurwerk van de Taipei 101, het heerlijke eten, de vriendelijke mensen en de levendige Gayscene maken van Taipei een fantastische bestemming voor Gay's.

Kris Trexler was slechts een van degenen die duizenden kilometers reisden (in zijn geval vanuit Los Angeles) om op oudejaarsavond in Taipei te zijn. Zijn video van G5 en JumP toont het allerbeste van de Gay-Aziatische clubscene.

Kris vertelde ons: "Ik ben vier jaar op rij van Californië naar Taiwan gevlogen vanwege de hele nieuwjaarservaring in Taipei. Het is duur maar elke cent waard, en ik ben van plan mijn traditie de komende jaren voort te zetten."

Speciale dank aan Kris voor zijn toestemming om verder te delen Travel Gay.

Lees verder: Dingen om te doen in Taipei.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Taipei

Bekijk een selectie van tours in Taipei van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Taipei voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel