Plezierdrome

De beste gay sauna's in Europa

Op zoek naar kattenkwaad in de Oude Wereld?

In Europa vind je de beste Gaysauna's. Amerika liep voorop met de badhuis scène in de jaren zeventig, maar de Amerikaanse badhuizen gingen achteruit en herstelden nooit volledig in het volgende decennium.

Nu de meeste aansluitingen via apps worden geregeld, kunnen Gaysauna's moeite hebben om mensen aan te trekken. Waarom zou u de moeite nemen om naar een sauna te gaan als u het allemaal op uw telefoon kunt regelen? Nou, veel potentiële digitale aansluitingen komen nooit verder dan het sexting-stadium. Niet veel mensen lijken te kunnen “accommoderen”. En er is altijd het risico om in contact te komen met iemand die niet overeenkomt met de foto's die ze je hebben gestuurd en de dingen waarvan ze beweerden dat ze er in geïnteresseerd waren.

Als je iemand in een sauna ontmoet, zie je hem of haar in levende lijve en heb je de kans om hem als het ware meteen te leren kennen. In sommige grote steden werken Gaysauna's vanwege de enorme kritische massa. Een van de redenen waarom mensen zich tot steden aangetrokken voelen, is het feit dat je meer potentiële, laten we zeggen romantische mogelijkheden kunt vinden? In Europa's grootste en drukste Gaysauna's vind je er misschien meerdere in één avond. Wat heb je eraan om alleen in je kamer te zitten?

Zweetbak sauna

 

Der Ketel - Berlijn

 

Berlijn en Londen zijn onverslaanbare bestemmingen voor Gayreizigers. De enorme omvang van deze steden opent allerlei mogelijkheden. Londen mag dan in numerieke zin een grotere Gayscene hebben - meer actieve Grindr-gebruikers - maar Berlijn is de vreemdste stad. Natuurlijk is de grootste Gaysauna een bezoek meer dan waard. Verdeeld over drie verdiepingen kun je je een weg banen door het stoombad, de Finse sauna en je geluk beproeven in de donkere kamer. Het is een van de drukste en beste Gaysauna's van Europa. Op zondag is het vaak erg druk. Der Boiler ligt niet centraal, maar het is de bus- of taxirit waard als je op zoek bent naar wat actie.

 

Sauna Nieuwezijds - Amsterdam

 

Sauna Nieuwezijds, een populaire gay sauna in hartje Amsterdam, is modern en goed onderhouden. Het is redelijk compact maar de voorzieningen zijn goed en het is er vaak druk. Sauna Nieuwezijds is de enige Gaysauna in Amsterdam. Zoals bij alle gay sauna's, hangt het af van de tijd die je gaat en het geluk van de trekking. Dat maakt allemaal deel uit van het plezier. Niets is gegarandeerd als je naar binnen gaat. Misschien maak je een interessante connectie of twee. Maar misschien ook niet. Amsterdam is een zeer internationale stad, dus je kunt hier een divers scala aan jongens vinden.

 

IDM Sauna - Parijs

 

Welkom in Gay-Parijs, een stad die al lang wordt geassocieerd met plezier en decadentie. In de voormalige Boheemse wijk Montmartre vind je IDM - waarschijnlijk de drukste Gaysauna van Parijs. Verspreid over vier verdiepingen vind je volop actie. Deze sauna is geopend van 12 - 1 uur, dus je kunt er geen nacht van maken. Het is het drukst op zaterdag, zondag en doordeweeks na het werk. U kunt gemakkelijk naar IDM Sauna lopen vanaf station Gare du Nord.

 

Macho Sauna - Brussel

 

Brussel wordt als Gaybestemming nogal onderschat. De hoofdstad van België is een soort mini-Parijs en het is een geweldige stad om te verkennen. Je zult een uitstekende Gayscene vinden. De meest populaire gay sauna in Brussel heet Macho Sauna. Het is gelegen in het centrum van de stad. Zoals bij de meeste Gaysauna's, is het het drukst in de weekenden wanneer de clubs sluiten en vaak op zondag. Het is gegarandeerd door bezig te zijn wanneer het La Demence het circuitfeest vindt plaats en de circuitkoninginnen zijn in de stad.

 

Sauna Paraíso - Madrid

 

Een van de grootste en langstlopende Gaysauna's in Madrid. In Madrid vind je een van Europa's beste Gayscènes. Het gay-uitgaansleven is geweldig en de stad wordt overspoeld met toeristen. Het komt weer neer op kritische massa. Er zijn zoveel jongens in Madrid met één ding in gedachten. Vooral in het weekend kunt u zich hier in zeer gedenkwaardige verwikkelingen bevinden. Sommige zaterdagavonden zullen positief overlopen van testosteron. Zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar kattenkwaad in Madrid.

Sweatbox - Londen

 

Sweatbox Sauna, gelegen in het hart van Londen, is gemakkelijk toegankelijk en 24 uur per dag geopend. Je kunt op een druilerige zondagmiddag verschijnen of nadat je op vrijdagavond hebt uitgaan. Omdat er zoveel Gaymannen in Londen zijn, kan Sweatbox het erg druk hebben. Tijdens het Pride-weekend wordt het verpakt. Sweatbox heeft ook een fitnessruimte, dus het is een geweldige plek om na het sporten wat plezier te zoeken. Gegarandeerde actie in het weekend, vooral omdat de clubs en bars sluiten.

 

Pleasuredrome - Londen

 

Als je in het mooie Londen verblijft, vind je Pleasuredrome onder de bogen in de buurt van station Waterloo. Zowel Sweatbox als Pleasuredrome zijn dubbel zo populair in Londen's sauna's. Het hangt ervan af bij welke je het dichtst in de buurt bent - Londen is een uitgestrekte stad. Pleasuredrome is 24 uur per dag geopend en trekt maandelijks zo'n 15,000 mannen. Het onderscheidt zich ook als de enige gay-locatie in het VK met een 24-uursbar. Het is misschien een kleine bar, maar het is een goede plek om een ​​pint te pakken als je even wilt bijkomen van al het cruisen.

 

 

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Amsterdam

Bekijk een selectie van tours in Amsterdam van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Amsterdam voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel