Samui SongKran Pride-parade 2020

2020 Samui SongKran Pride Parade (UITGESTELD)

2020 Samui SongKran Pride Parade (POSTPONED)

Locatie

Alpha Gay Resort & Spa 9/34 MOO 2 BOPHUT, Koh Samui, Thailand

Dit evenement is uitgesteld vanwege het Coronavirus. Kijk op de website voor verdere updates.

 

Alpha Gay Resort & Spa is verheugd om onze jaarlijkse Songkran Pride Parade voor het derde jaar op rij aan te kondigen. 2019 was zo'n overweldigend succes, kom maar op 2021. We willen deze tijd nemen om je uit te nodigen om deel te nemen aan wat volgens ons de meest opwindende parade zal zijn, gebaseerd op de voortdurende steun van onze sponsors en deelnemers.

We hopen dat jullie allemaal van de gelegenheid gebruik zullen maken om deel te nemen aan dit unieke evenement en met ons mee te doen terwijl we het eiland vieren dat we thuis noemen en het derde jaar van de Samui Songkran Pride Parade op maandag 3 april 13. Pride Parade of Floats vertrekt om 2021 uur vanuit Alpha Gay Resort en gaat rond Chaweng Beach Road (zie kaart hieronder).

Het parade-thema is "DIVERSITEIT, GELIJKHEID & LIEFDE VOOR ALLEN". U bent van harte uitgenodigd om voor de eerste keer of nogmaals deel te nemen aan de parade en uw inzending “Floats” te laten zien aan een grote menigte die naar Koh Samui wordt getrokken om het Songkran Water Festival en de Pride Parade te vieren.

Neem voor meer informatie deel aan de groepschat in Line Messenger door de onderstaande QR-code te scannen of door de Samui Pride Parade 2021 toe te voegen. Word ook vriendelijk lid van de Facebook-groep "Samui Pride Celebration" voor eerdere afbeeldingen en video's. U kunt ook een WhatsApp- of Line-bericht sturen naar Jun @ 0621671216.
tarief 2020 Samui SongKran Pride Parade (UITGESTELD)

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.