Kom naar de gay-kant: Earring workshop

Come to the gay side: Earring workshop

Locatie

Tweeling gemaakt Despenserstraat 53-59, Cardiff, United Kingdom

Ontdek de vreemde geschiedenis van oorbellen.

Oorbellen hebben van oudsher een belangrijke rol gespeeld in de LHBTIQ+-cultuur en we willen deze genderbending-geschiedenis met je delen! Of je nu een oorbel aan het linkeroor draagt, aan het rechteroor of helemaal geen oorbellen draagt, deze workshop is voor LHBTIQ+ individuen en voor alle of geen geslachten die het vak willen leren van het zelf samenstellen van je eigen oorbellen met de vrolijkste esthetiek ooit.

Doe met ons mee in een queer earring die extravaganza maakt met de meest kleurrijke, camp-est en rad-est accessoires tot nu toe. Geslachtsverandering samenwerkt met Snoepkobolden - een LHBT+ vriendelijke, door queer gerunde oorbellenzaak. Candy Goblins is gevestigd in Cardiff, Wales en heeft als doel om leuke, eigenzinnige sieraden voor iedereen te brengen! Je vindt ze op Instagram, Etsy en Depop. Kiera, directeur van Candy Goblins leert ons de technische kant van het maken van oorbellen en werkt samen met Santi, directeur van Geslachtsverandering, om je een presentatie te geven over de queer geschiedenis van oorbellen. We sluiten dit evenement af met een mini geschiedenisquiz!

Deze workshop vindt plaats op zondag 22 maart van 3 tot 5 uur in Cardiff, Wales op Tweeling gemaakt- een gezamenlijke creatieve kunstruimte waar workshops en feesten plaatsvinden.

Kaarten kosten € 10,- en er zijn slechts 10 plekken beschikbaar! Bij elk kaartje mag je twee paar oorbellen maken/mee naar huis nemen. Er zal een kledingpop-up zijn waar je een paar kledingstukken kunt uitkiezen (door donatie) die bij je oorbellen passen. De winnaar van onze geschiedenisquiz neemt een prijs mee naar huis en alle aanwezigen krijgen een eenmalige korting als ze iets kopen op de Candy Goblins Etsy-pagina!

 

*Deze locatie is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers aangezien er trappen zijn die naar de locatie leiden (kelder). We werken momenteel aan het vinden van een doorlopend toegankelijke locatie om onze toekomstige evenementen uit te voeren.

*Dit is een gezellige en rustige werkruimte met andere kunstenaars die in de omgeving werken. Roomdividers en een privéruimte worden ons toegewezen.

*Dit evenement is gereserveerd voor LHBTIQ+ personen die op zoek zijn naar toegang tot kennis en gemeenschap.

 

Voor meer informatie/vragen over het evenement kunt u contact opnemen met Santi: info@genderswap.org

Ticketlink
tarief Kom naar de gay-kant: Earring workshop

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.