Cultuur laat: een andere kijk

Cultuur laat: een andere kijk

Culture Up Late: Another View

Locatie

Sydney 1 William Street, Sydney, Australië

Een provocatie voor nieuwsgierigen, Culture Up Late keert het museum binnenstebuiten. Met VR-ervaringen, korte en zoete tours, hands-on workshops, livemuziek en optredens, geniet je van een midweek afleiding met een beetje een verschil. Het is ook de perfecte gelegenheid om tijdens de rustigere momenten te genieten van de nieuwste tentoonstellingen.

Tijdens deze zeer bijzondere avond gepresenteerd als onderdeel van de Sydney Gay en Lesbian Mardi GrasVerkennen LGBTQI-kunstenaars nieuwe museumperspectieven door middel van performance, rondleidingen en happenings.

Het evenement omvat:

Live muziek: Lady Sings It Better
Fiona Pearson en Libby Wood hebben zeven jaar lang door het land (en de wereld) getoerd met hun specifieke soort droogzinnige, fel feministische cabaret. De twee zijn beschreven als "komisch cabaretgoud" (The Scotsman), "trots en onbeschaamd, mooi en krachtig" (Time Out) en "zinderend vermakelijk" (Daily Review).
Optredens beginnen om 6 uur en 45 uur

Live Art met Sam Leighton-Dore
Illustrator (en bekroonde filmmaker en schrijver) Sam Leighton-Dore schildert bezoekers (inclusief jij!) Live in het Australian Museum. Kom langs om Sam in actie te zien en laat u integreren in zijn brutale kunstwerken.

Spottour: Wild Queer Sexy Planet
Leer elk half uur iets nieuws tijdens deze "Mating in the Wild"-tour door Wild Planet. Ervaar persoonlijke favorieten en vreemde verborgen verhalen tijdens deze korte, oneerbiedige tours.

Sterke verhalen en waar
Heb het laatste woord, want twee "experts" geven u verschillende interpretaties van objecten uit de collectie van het Australian Museum. Geloofwaardig? Twijfelachtig? Schandelijk? Jij beslist. Gemaakt voor het Australian Museum door Museophilliac. 5 uur, 30 uur, 6 uur, 30 uur. Draagbare hoorlus beschikbaar op aanvraag.

ANSTO Science Round-up
Kom in deze levendige recensie op de hoogte van het laatste wetenschappelijke nieuws, ontdekkingen en doorbraken met specialisten van het museum en de Australian Nuclear and Science Technology Organization, en verdiep je vervolgens met onze gastexpert dieper in het onderwerp van de avond.
6: 15-7: 00pm

Conservatorium composities
Korte, originele muzikale composities van studenten van het Sydney Conservatorium of Music, geïnspireerd op de tentoonstellingen van het Australian Museum. Met:
Alexis Weaver: 5:40 uur, 6:40 uur, 7:40 uur, 8:40 uur
Josh Winestock: 5:20 uur, 7:20 uur
Henry Hulme: 6:20 uur, 8:20 uur
Nicholas Theodorou: 5:45 uur, 6:45 uur, 7:45 uur, 8:45 uur

Weven en garen met tante Karleen Green
Maak een garen terwijl je je eigen creaties maakt met traditionele Aboriginal weeftechnieken.

Virtual Reality: Chasing Coral
Koraalverbleking is een van de meest zichtbare effecten van klimaatverandering. Bekijk de veranderingen aan het Great Barrier Reef in Australië met je eigen ogen in deze VR-ervaring: dompel jezelf onder in het onderwaterzeegezicht van het Great Barrier Reef voordat het verdwijnt.

Raak Tabellen aan
De deskundige vrijwilligers van het Australian Museum stellen onze collecties voor u open in deze intieme, persoonlijke en tactiele interacties. Raak zo veel aan als je wilt, stel alle vragen die je maar kunt bedenken, leer iets nieuws!

3D-wetenschap en technologie
Maak persoonlijk kennis met de wetenschappers die voorop lopen op het gebied van 3D-scan- en printtechnologieën en hoe musea deze gebruiken voor onderzoek, conservering en onderwijs.

Prachtige mineralen met Mel Murray
Hoe lang duurt het om een ​​diamant te vormen? Waarom zijn robijnen rood? Welke gewoonten hebben kristallen en kunnen ze worden doorbroken? Ontdek de stamboom van perfectie met aardwetenschapper Melissa Murray terwijl ze zich verdiept in de mysteries van prachtige mineralen uit een van de top 10 mineralencollecties ter wereld.

Mammoeten: reuzen uit de ijstijd
Tickets zijn inclusief gratis toegang tot het hele museum, inclusief de tijdelijke tentoonstelling Mammoeten - Reus van de IJstijd.
TG wit logoBezoek Website
tarief Cultuur laat: een andere kijk

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.