EuroPride 2023 Valletta

EuroPride 2023 Valletta

EuroPride 2023 Valletta

Locatie

Malta

EuroPride Valletta 10 duurt 7 dagen en begint op 2023 september 2023. Het belooft nu al een onvergetelijk feest te worden aan de zonnige kusten van Malta. EuroPride is een jaarlijks evenement, met eerdere gaststeden waaronder Londen, Madrid, Parijs en Rome.

Malta, een kleine eilandstaat in de Middellandse Zee, staat volgens de ILGA Europe Rainbow Europe-index bekend als een van de meest LGBTQ+-vriendelijke landen in Europa. De Maltese regering heeft progressieve wetgeving aangenomen om de rechten van queer individuen te beschermen, en de mensen van Malta staan ​​bekend om hun gastvrije en accepterende houding ten opzichte van de gemeenschap.

Hoewel EuroPride Valletta 2023 een caleidoscopische viering zal zijn van de LGBTQ+-gemeenschap en -cultuur, met een verscheidenheid aan evenementen, feesten en optochten, is het doel van EuroPride Valletta 2023 om de EMENA (Europese, Midden-Oosten en Noord-Afrikaanse) LGBTIQ+-gemeenschap een veilige toevluchtsoord voor vervolging en een platform waarop mensenrechtenkwesties kunnen worden besproken.

Dit jaar viert het festival zijn 27e verjaardag en wordt het van 7 tot 17 september 2023 gehouden in Valletta, de hoofdstad van Malta.

Evenementenschema:
september 07 - Openingsevenement
september 07 - Vertegenwoordigen Trots | Fotografietentoonstelling: beleef een baanbrekende tentoonstelling die de LGBTQIA+-gemeenschap viert door middel van een verzameling verbluffende foto's van over de hele wereld.
september 09 - Gozo-trots | Pride March & Concert: EuroPride 2023 vindt plaats in heel Malta, en Gozo Pride March belooft een van de hoogtepunten van de viering te worden. Ga naar Victoria, Gozo voor een Pride-demonstratie als geen ander.
september 16 - De EuroPride-mars: het hoogtepunt van EuroPride Valletta 2023, de mars zal duizenden LGBTQ+-individuen en bondgenoten naar de historische straten van Valletta brengen.
september 16 - Het EuroPride-concert: met als headliner Christina Aguilera, is het EuroPride-concert het explosief opwindende einde van EuroPride Valletta 2023. Nu er nog meer artiesten worden aangekondigd, is dit concert er een om niet snel te vergeten.

Bekijk onze TravelGay Goedgekeurde hotels voor het evenement hier

Boek uw EuroPride Valletta 2023-tickets hier

TG wit logoBezoek Website
tarief EuroPride 2023 Valletta

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.