My Pleasure 2021 - Nieuwjaarsfestival

My Pleasure 2021 - Nieuwjaarsfestival

My Pleasure 2021 - New Year Festival

Locatie

Madrid, Spanje

Zin om het nieuwe jaar knallend te beginnen! My Pleasure's 2021 Nieuwjaarsfestival heeft jou gedekt. Met evenementen die plaatsvinden, niet op slechts 1, niet op slechts 2, maar op 3 verschillende locaties gedurende 3 verschillende data, heeft u keuze te over. Met zijn kenmerkende, unieke smaak voor fetisj, zal My pleasure een wellustig festival van elektronische muziek aanbieden om de weg vrij te maken voor het begin van jouw jaar.

Met een veilige en inclusieve ruimte staan ​​het evenement en het publiek open voor iedereen binnen de LGBT+-gemeenschap, ongeacht je geslacht of geaardheid. Alles wat je nodig hebt om te genieten van de beruchte shows, speelkamers, jagerspellen, speelkamers en meer van My Pleasure, is een open en respectvolle geest.

Dag 1 - 28/12/2019 - Club Kluster

Moge het jagersspel beginnen! Het eerste deel van dit indrukwekkende evenement wordt georganiseerd door Madrid's eigen Gaytempel, Kluster. Met een aantal van de allerbeste elektronische muziek, speelkamer en meer is dit een geweldige manier om het oude jaar weg te spoelen en jezelf volledig onder te dompelen in alles wat MyPleasure te bieden heeft.

Dag 2 - 01/01/2020 - Club Tirso

Met een authentieke clubsfeer, de beste elektronische muziek en ruimte voor 1500 mensen, zal club Tirso de locatie vormen voor de tweede etappe van dit driedaagse extravaganza. Met speciale verrassings-dj's en artiesten wil MyPleasure al je zes zintuigen prikkelen; dit ene evenement dat je niet wilt missen!

Dag 3 - 05/01/2019 - Club Zenith

Voor de laatste dag van deze driedaagse pleziermarathon bieden de Drie Wijze Koningen een geschenk aan ter gelegenheid van de terugkeer van de beruchte Boris-Ostgut. De vaste DJ van Berghain begeeft zich naar de Zenith van Madrid als favoriete gast aller tijden voor MyPleasure, waardoor het publiek verzekerd is van entertainment op hoog niveau.

* Het polsbandje bevat ZES gratis drankjes, twee voor elk feest, EXCLUSIEF inwisselbaar gedurende de eerste twee uur.

 
TG wit logoBezoek Website
tarief My Pleasure 2021 - Nieuwjaarsfestival
E
Emilio

14-Dec-2019

Mijn favoriete feest ter wereld

Mypleasure is het beste feest in Madrid en mijn favoriet ter wereld. Mensen zijn heel authentiek, geen poses, er is veel vrijheid en ook veel respect. Het is cool om je niet veroordeeld te voelen als je je kleedt met je fetisjlook. Het kunnen hebben van muziek en feesten op de baan en morbide in de speelkamer is voor mij de perfecte combinatie. Ik probeer er geen te missen.

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.