Phoenix Pride 2024

Phoenix Pride 2024

Phoenix Pride 2024

19 oktober 2024 - 20 oktober 2024

12:00 - 21: 00
Locatie

Steele Indian School Park, 300 E Indian School Rd, Phoenix, Arizona 85012, Verenigde Staten, Phoenix, USA

Phoenix Pride 2024

Phoenix Pride blijft een tweedaags feest dat gemeenschappen in het gebied samenbrengt en veel publiek trekt. Dit wordt de 43e jaarlijkse festival- en paradeviering die indruk zal blijven maken. Het evenement keert terug in oktober 2024.

Ervaar de levendige en inclusieve Phoenix Pride Parade in 2023, waar diverse LGBTQ+ en aanverwante gemeenschappen samenkomen voor een weekend vol eenheid en feest. Vier onze rijke geschiedenis, omarm het heden en kijk uit naar een veelbelovende toekomst. Met meer dan 2,000 enthousiaste deelnemers die creatief versierde voertuigen, oogverblindende praalwagens en een zee van wandelaars tentoonstellen, is de Parade een lust voor het oog. Maak deel uit van de opwinding terwijl meer dan 15,000 toeschouwers langs de 3rd Street-route van Thomas naar Indian School staan, genietend van het gezelschap van Grand Marshals, lokale beroemdheden, levendige muziek en eindeloos plezier. De parade bereikt zijn hoogtepunt in Steele Indian School Park, de gewaardeerde gastheer van het Phoenix Pride Festival.

Door deel te nemen aan de Phoenix Pride Parade draag je niet alleen bij aan de vreugdevolle viering, maar steun je ook essentiële doelen. De Parade dient als geldinzamelingsactie voor Phoenix Pride en ondersteunt de Pride Community Grants and Scholarships Programs. Doe met ons mee terwijl we de LGBTQ+-gemeenschap en haar bondgenoten verenigen, verheffen en versterken. Samen kunnen we een blijvende impact hebben op levens en een meer inclusieve toekomst bevorderen.

Mis de opwindende Phoenix Gay Pride Parade in 2024 niet!

TG wit logoBezoek Website
tarief Phoenix Pride 2024

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel