Sum Ting Wong in de Riverside Tavern

Sum Ting Wong at the Riverside Tavern

Locatie

Taverne aan de rivier 8 Kanaalweg, Rochester, United Kingdom

Een van je favorieten van Drag Race UK komt naar de stad.

Sum Ting Wong is de charismatische Brummy-dragqueen die bekend staat als deelnemer aan de eerste serie van Ru Paul's Drag Race UK. Als de eerste Aziatische koningin die deelnam aan de Britse versie van de show, werd haar iconische drag queen-naam geboren toen ze een titel wilde die haar Brits-Vietnamese afkomst weerspiegelde, maar met een brutale twist. Toen ze op internet een grappig nieuwsbericht tegenkwam over een vermist Aziatisch vliegtuig met woordspelingen op Chinese namen, koos Sum Ting Wong haar drag queen-bijnaam als een daad van terugwinning.

Sum Ting Wong hield van jongs af aan van zingen en optreden, en toen haar huisgenoot begon met drag, besefte ze dat ze het nog beter kon. Ze maakte haar podiumdebuut in de competitie Drag Idol, werd derde in het VK voor haar eerste keer ooit optreden in drag, en met haar indrukwekkende vermogen om haar zang te verslaan, maakte ze snel naam in clubs en op het podium van Pride.

Ze heeft moedig en openlijk gesproken over hoe het haar moeilijk maakte om mee te doen aan Drag Race, omdat ze een gekleurd persoon was die ook een Gayseksuele relatie had, en hoe haar ouders niet eens wisten dat ze een drag-artiest was toen ze auditie deed voor de show. .

Sum Ting Wong werd in week 4 uitgeschakeld in Drag Race UK nadat hij een enorme impact had gemaakt op zowel de fans als gastjurylid Spice Girl Geri Horner, die verklaarde dat de getalenteerde koningin de 'geest van Groot-Brittannië' belichaamde. Sinds ze in de show verscheen, is de carrière van Sum Ting Wong steeds sterker geworden en ze heeft nu haar ongelooflijk aanstekelijke nieuwe single 'CrossFire' uitgebracht, die haar indrukwekkende vocale vaardigheden laat zien en al honderdduizenden views op YouTube heeft verzameld.

Ticketlink
tarief Sum Ting Wong in de Riverside Tavern

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.