Sydney Gay & Lesbian MARDI GRAS 2021

Sydney Gay & Lesbian MARDI GRAS 2021

Sydney Gay & Lesbian MARDI GRAS 2021

Locatie

Sydney Cricket Ground Chauffeurslaan, Moorpark, Sydney, Australië

De 42e jaarlijkse Sydney Gay & Lesbian Mardi Gras in 2021 zal een festival van liefde zijn, vergezeld door duizenden LGBTQI-mensen en vrienden van over de hele wereld.

Dit jaar vinden de parade en het feest plaats op 6 maart op Sydney Cricket Ground. In plaats van de traditionele parade door Oxford Street, zal het evenement van dit jaar vanwege COVID inspiratie halen uit het verleden en afstand nemen van grote praalwagens, in plaats daarvan focussen op de bizarre praal van levendige kostuums, poppenspel en rekwisieten die het in zijn vroegste dagen tot zo'n fenomeen maakten jaar.

Er wachten nog steeds meer details op de feestplannen van Sydney Mardi Gras na de parade, maar we verwachten dat ze worden afgezwakt of geannuleerd vanwege de aanhoudende pandemie.

Fair Day zal dit jaar helaas niet plaatsvinden en zal in plaats daarvan terugkeren in 2022. Sydney heeft ook de bid voor WorldPride in 2023 gewonnen, dus het beste moet nog komen.

"De veiligheid en gezondheid van onze gemeenschappen is altijd onze grootste zorg. Onze uitdaging is ervoor te zorgen dat al onze evenementen COVID-veilig zijn. Met behulp van NSW Health-richtlijnen werken we nu aan een aantal verschillende scenario's voor onze grootste evenementen."
TG wit logoBezoek Website
tarief Sydney Gay & Lesbian MARDI GRAS 2021

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.