Taipei regenboogfestival

Taipei regenboogfestival

Taipei Rainbow Festival

Locatie

Noordplein van het Rode Huis en Voorplein van MRT Ximen Station (uitgang 1) 10 Chengdu Rd, Wanhua-district, Taipei, Taiwan

Taipei Rainbow Festival (TPRF) is de LGBT Pride-viering van Taiwan, die elk jaar op de laatste zaterdag van oktober in Taipei wordt gehouden.

Om de pride leuker te maken, heeft TAIWANIZE het 'Taipei Rainbow Festival' georganiseerd, waarbij lokale bedrijven en Gayvriendelijke merken samenkomen voor het Pride-weekend. TAIWANIZE en mede-organisator van de Taipei Culture Foundation - The Red House, 弘騏聲光有限公司 organiseert samen met G*Star, de beroemdste Gay-nachtclub van Taiwan, het Taipei Rainbow Festival (TPRF).

Het belangrijkste doel van het TPRF-evenement is om culturele en creatieve industrieën en bedrijven die onze gemeenschap hebben helpen groeien, in de schijnwerpers te zetten. Bekende dj's en artiesten die een grote rol spelen in de Gayscene van Taiwan treden voor jouw plezier op op het hoofdpodium. Het evenement zal ook lokale merken onder de aandacht brengen om winkelen en plezier maken een stuk gemakkelijker te maken!
TG wit logoBezoek Website
tarief Taipei regenboogfestival

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.