Tampere Jazz gebeurt

Tampere Jazz gebeurt

Tampere Jazz Happening

31 oktober 2024 - 3 november 2024

Locatie

Tampere, Pirkanmaa, Finland, Tampere, Finland

Kom luisteren naar baanbrekende jazz in Tampere! Van 31 oktober tot 3 november 2024 neemt de veelgeprezen Tampere Jazz Happening de stad over met zijn avant-garde muzikale stijlen. Dit festival levert consequent een eersteklas line-up van acts die de definitie van het genre uitdagen en uitbreiden.

Gedurende vier dagen vol creatief enthousiasme transformeert Old Customs House Square in een stedelijk muziekcentrum. Vernieuwers van over de hele wereld voeren boeiende sets uit te midden van opvallende architectuur. Opwindende nieuwe geluiden stromen uit concertzalen, waarbij jazz wordt gemengd met rockriffs, pulserende elektronica en oosterse ritmes. 

Slechts één weekend per jaar vormt Tampere het decor voor een muzikale revolutie. Sluit je aan bij avontuurlijke artiesten en rondzwervende oren terwijl ze boeiende fusies volgen, waar ze ook naartoe leiden. De energie is elektrisch, de lokale bevolking is vriendelijk en de roep van de jazz klinkt vanuit elke hoek. Of je nu nieuw bent in het genre of een doorgewinterde luisteraar, de Tampere Jazz Happening is een ervaring die je niet mag missen!

TG wit logoBezoek Website
tarief Tampere Jazz gebeurt

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.