25e verjaardag The Cherry Fund (VERPLAATST)

The Cherry Fund 25th Anniversary (RESCHEDULED)

Locatie

Washington DC, Verenigde Staten, Washington DC, USA

Dit evenement is verplaatst vanwege het coronavirus. Die gaat nu op 1 oktober van start. Oorspronkelijk zou het op 16 april van start gaan.

4 DAGEN ● 9 EVENEMENTEN ● 19 DJ's

🍒 ÉÉN LEGENDARISCH WEEKEND --> Dans, mode, poseer en loop Cherry's 25th Anniversary-huizen van balcultuur, extravaganza en glamoureuze ontsnapping uit de realiteit binnen! Voorbij de definitie van circuit.

🍒 GESCHIEDENIS IN DE MAAK --> The Cherry Fund viert 25 jaar als langstlopende non-profit LGBTQ Dance Music Festival in de VS en heeft meer dan $ 1.3 miljoen aan subsidies en ondersteuning gedoneerd aan organisaties voor geestelijke gezondheid en hiv/aids in de grootstedelijke regio van DC en verder.

KAARTBELEID
* Als liefdadigheidsfunctie zijn er geen terugbetalingen.
* Koopt u meerdere tickets voor meerdere personen, dan dient u alle tickets af te halen. Er kunnen geen tickets worden achtergelaten.
* Als iemand anders uw tickets ophaalt, moet u ons uiterlijk woensdag 15 april voor 12:00 uur laten weten wie ze zijn, hun contactgegevens en wat ze komen ophalen. GEEN UITZONDERINGEN.
* Als u de tickets overdraagt ​​aan een andere persoon, hebben we hun naam, contactgegevens en wat ze ophalen uiterlijk op woensdag 15 april om 12 uur nodig. GEEN UITZONDERINGEN.
* Neem bij het ophalen van tickets een niet-verlopen door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs mee.
tarief 25e verjaardag The Cherry Fund (VERPLAATST)

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.