De Moren

De Moren

The Moors

Locatie

Seymour Center hoek Cleveland St en City Rd, Sydney, Australië

Als onderdeel van het Mardi Gras Festival 2019 presenteert Seymour Centre de première in Sydney van Jen Silverman's duistere komedie "The Moors" met de bekroonde regisseur Kate Gaul aan het roer.

Na te zijn gelokt door mysterieuze brieven, neemt de schijnbaar naïeve Emilie de positie in van gouvernante in een huishouden op de verboden heidevelden. Bij aankomst ontdekt ze de strenge en dominante Agatha samen met haar behoeftige en vluchtige zus Hudley, een hond en een boze meid die niet altijd is wie of wat ze lijkt. De komst van de gouvernante zet deze vreemde vergadering op een vreemd en steeds bizar pad.

Geïnspireerd door de levens en werken van de geliefde maar weinig begrepen Brönte-zussen, is The Moors een slim gemaakte, zwarte komedie over liefde, wanhoop, de manier waarop vrouwen worden gezien en de ruimte die ze innemen met betrekking tot ons huidige culturele klimaat.

Van het bedrijf dat Seymour-publiek in 2017 in vervoering bracht met The Trouble with Harry, komt een spel van subversieve scherpte dat de door mannen onderdrukte milieus van de Brontës omver werpt en sterke, gepassioneerde vrouwelijke personages naar nieuwe hoogten tilt.
TG wit logoBezoek Website
tarief De Moren

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.