De TRAP-bal

De TRAP-bal

The TRAP Ball

Locatie

Los Globos 3040 zonsondergang Blvd., Los Angeles, USA

De TRAP Ball is een wedstrijdserie die honderden getalenteerde individuen van over de hele wereld in de schijnwerpers zet, voornamelijk uit de LGBT-gemeenschap. Deze wedstrijd heeft een scala aan categorieën met voguing, dragshows, catwalk, optredens en nog veel meer.

-------

Freddy stelt voor: The Trap Ball 1

Zondag, april 28th, 2019
9-00 uur

Toegang $ 10
Ages 21 +

Los Globos
3040 zonsondergang Blvd. Los Angeles, Californië 90026

Optredens & Drag Lip-Sync Battle begint om 9 uur
LSS begint om 10 uur

$ 1,000 aan geldprijzen

OTY-goedgekeurd

Speciale optredens van:
Icoon Devine Lanvin & Melissa Prime

Becommentarieerd door: Legendarische Jamari Amour Balmain & Tre D. 007

DJ Annie Wyrick

Categorieën:

Echtheid
"Het blok is heet!"
De TRAP wordt al een tijdje bewaakt door de FBI. We besloten de val te verbergen zodat hij niet zo op zou vallen. Om dit te laten werken, hebben we jouw hulp nodig!

Mannelijke figuur
6 trofeeën en 1 geldprijs van $ 175
SB versus Thug versus PB versus Executive versus TM versus BQ

Schooljongen en BQ (2 trofeeën) - Breng het in een willekeurig werkuniform en we zullen zien of je echt genoeg bent om de TRAP onder de radar van de Fed te houden.

Misdadiger - De FBI denkt misschien dat je niets goeds van plan bent, maar je brengt eigenlijk de hele dag door in de TRAP-opnamestudio. Houd hem klaar om enkele hits op te nemen met een microfoon en een headset.

Executive - We laten je undercover gaan als detective om te zien wat de FBI van ons heeft. Neem het mee in een jas en aktetas. En verpest je dekking niet.

Pretty Boy - Buiten staan ​​undercoverauto's geparkeerd. We hebben een mooie afleiding nodig om het gewicht te helpen verplaatsen. Breng het als een padvinder.

Trans Man - Je bent een personal trainer en je gebruikt de trapgym om je klanten te trainen. Breng het mee zoals je dat in de sportschool zou doen.

Vrouwelijke figuur
FQ versus slepen
2 trofeeën en 1 geldprijs van $ 175

Fem Queen - De FBI zegt dat er veel verkeer in en uit The TRAP komt en vertrekt met bundels. Wat waar is! Breng het als haarschoonheidsspecialiste.
Slepen - Normaal gesproken ben je overdag een bezorger die The TRAP warm houdt, maar nu kun je alleen 's nachts bezorgen en kun je niet worden geklokt! Geef ons een visachtig uiterlijk.

Performance
"Bust Down Trapiana"
4 trofeeën en 1 geldprijs van $ 200
FF versus RWT versus WP versus BQ
Ik wil je een roze pruik zien dragen en hem er niet voor je tienen af ​​laten vallen! (RWT moet hun Tienen in een echtheidscategorie krijgen om te kunnen lopen)

Startbaan
"De bloem die uit beton groeide"
4 trofeeën en 1 geldprijs van $ 150
Ondanks je omgeving ben je nog steeds adembenemend en loop je met gratie. Breng het in een creatieve look met roze. Iets meer dan een vleugje roze... maar een vleugje is voldoende.

Seks Sirene
"Seksverkopen"
FF versus MF

Vrouwelijke figuur - Je bent "uitgevlogen!" Breng het zoals de muziekvideo "Twerk" van The City Girls met een soort roze bodypaint.

Mannelijke figuur - Breng het als een mannelijke stripper in roze ondergoed en vergeet uw dollarbiljetten niet!

Gezicht
"Mok me alsjeblieft"
2 trofeeën en 1 geldprijs van $ 100
MF versus FF
Je hebt de perceptie van overvallers veranderd met je mooie gezicht vanavond, breng het in een vleugje roze en overval de juryleden.

Maagd Vogue
1-trofee
Breng het in een roze handschoen.

Maagdelijke landingsbaan
1-trofee
Breng het in een vleugje roze.

Sleep Lip-Sync Battle
1 trofeeën en 1 geldprijs van $ 100
Alle kanshebbers van de trap-lip-synchronisatiestrijd moeten via Facebook contact opnemen met (Freddy Manson) om zich aan te melden. Geïnteresseerde deelnemers moeten zich vóór 27 april aanmelden. Vroege aanmelding wordt aanbevolen vanwege een beperkt aantal slots. Optredens mogen niet langer duren dan 1 en 1/2 minuut. Verras ons!
TG wit logoBezoek Website
tarief De TRAP-bal

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.