Fluweel Ibiza

Fluweel Ibiza 2024

Velvet Ibiza 2024

13 mei 2024 - 17 mei 2024

Locatie

Carrer Pou Roig, 07849 Santa Eulària des Riu, Balearen, Spanje, Ibiza, Spanje

Velvet IBIZA is het grootste queerfestival van Europa en verwelkomt sinds 2015 vrouwen van over de hele wereld. Het festival is all-inclusive en alleen hotelgasten mogen aanwezig zijn.

De 8e editie wordt gehouden in het 4-sterren beachresort Leonardo hotel op Ibiza. Wij bieden een all-inclusive pakket aan, dus er is geen extra budget nodig. Inbegrepen: hotelkamer, al uw maaltijden en drankjes tot 9 uur, entreegelden, transfer luchthaven/hotel.

DJ-LINE-UP 2023:

  • België: Dr. T
  • België: Jennifer Cooke
  • Eivissa, Ibiza: DJ Sahra

Dit evenement wordt gesponsord door AxelBeach Ibiza Hotel

Ervaar zwembadfeesten, speeddating, yoga, hippiemarkten, massages aan het zwembad, beachvolleybal, themafeesten en nog veel meer. Er is voldoende gelegenheid om te socialiseren, andere vrouwen te ontmoeten en het eiland te verkennen.

De oprichtster, Carine De Mesmaeker, zet zich in voor inclusiviteit en diversiteit. Het festival streeft ernaar een gastvrije en accepterende omgeving te creëren voor alle bezoekers, ongeacht hun ras, genderidentiteit of seksuele geaardheid. Deze toewijding aan diversiteit heeft ertoe bijgedragen dat Velvet Ibiza een van de populairste lesbische evenementen in Europa is geworden.

TG wit logoBoek een hotel voor dit evenement
tarief Fluweel Ibiza 2024

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.