Worstelaarsweekend - Worstelen op open mat

Worstelaarsweekend - Worstelen op open mat

Wrestlers Weekend - Open Mat Wrestling

Locatie

Barcelona, Spanje

Dit jaar is het buiten, hoewel binnen een privéterrein voor absolute privacy in de prachtige dennen- en briesachtige omgeving van de Costa Dorada, in Calafell, Tarragona, 55 minuten van de forenzentrein van Barcelona-Sants.

Je kunt worstelen of gewoon observeren, er is geen verplichting om het te doen of niet. De stijl wordt bepaald door jou en je vechtpartner, training, leuk of competitief.

Als je vecht, onthoud dan de regels: je moet gezond zijn en er fysiek toe in staat zijn, je doet dit op eigen verantwoordelijkheid, de organisatie of Hunkswrestling heeft geen verantwoordelijkheid als je gewond raakt, het gevecht moet verantwoord en veilig zijn.

Gevaarlijk of ongepast gedrag zal resulteren in verwijdering van het evenement, zonder het recht om het toegangsbewijs te claimen of terug te sturen. De informatie over het exacte adres en andere details komen een week voor het evenement naar je e-mailadres dat je gebruikt in je Hunkswrestling-account.

Faciliteiten omvatten: worstelmat, chillout-relaxruimte, barservice, douche, badkamers.

Opmerking van de locatie: 'BELANGRIJK - Om deel te nemen, verklaart en verklaart u dat u gezond bent, zonder enige besmettelijke ziekte, met name COVID-19, en dat u de tests moet ondergaan voordat u komt'.
TG wit logoBezoek Website
tarief Worstelaarsweekend - Worstelen op open mat

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.