Gay-sauna's in Frankfurt

Gay-sauna's in Frankfurt

Een reis naar deze grote Duitse stad zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan een van de Gaysauna's. Hier is onze lijst met de beste Gaysauna's in Frankfurt.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Populaire gay Saunawerk heeft alle faciliteiten - Finse sauna, stoombad, doolhof, hamam, whirlpool, waterval, rookruimte, tv-lounge, bar, etc.

Massageservice, gratis internet beschikbaar. Schuimparty op vrijdag en speciale thema-avonden. In het weekend non-stop geopend. Kortingen voor studenten.

Functies

bar, internettoegang, stoombad, massage, sauna, doolhof, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, gratis wifi

Bijgewerkt: 28 juli 2020

Eschersheimer Landstr 88, Frankfurt

weekdag: 12:00 - 03:00
weekend: vr 12:00 - ma 03:00 non-stop

3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 219 stemmen Stemmen

Clubsauna Amsterdam is de langstlopende Gaysauna in Frankfurt (sinds 1969). Faciliteiten omvatten droge sauna, stoombad, whirlpool, zonneterras, privécabines.

Er is een eigen restaurant en bar en er is een massageservice beschikbaar. Prijzen van 11-15 €. Maandag gesloten.

Functies

bar, restaurant, massage, sauna, zonneterras, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, alleen voor volwassenen

Bijgewerkt: 04-okt-2019

Waidmannstraße 31, Frankfurt

weekdag: di-vr 13:30 - 23:00
weekend: 13:30 - 23:00 / 22:00 uur

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 93 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.