Oakland

Oakland Gaybars, clubs en hotels

Oakland is een stad in Californië met een kleine Gayscene. Het onderscheidt zich door de nabijheid van San Francisco en wordt er ongetwijfeld door overschaduwd

Dat gezegd hebbende, Oakland heeft zijn charmes. Het is een vrij grote stad en er is genoeg te zien. Je kunt zelfs een dagtocht maken vanuit San Francisco. Oakland is groener en zonniger dan San Francisco.

Hotels in Oakland

De technologische bloei van Silicon Valley is overgeslagen naar Oakland. De stad is enigszins verdeeld tussen de elites van de technologiewereld en een armere, ruigere kant – zoals veel Amerikaanse steden doen.

Bekijk tarieven en boek nu

Gaybars in Oakland

Onze verzameling van de beste Gaybars in Oakland, Californië. Er zijn een paar Gay-locaties in de stad die je kunt bekijken.
  White Horse Inn
  Locatie Icoon

  6551 Telegraaflaan, Oakland, USA

  Toon op kaart
  Beschouwd als de langstlopende Gaybar in Amerika, is de White Horse Inn een iconisch instituut in Oakland. Het was een speakeasy in het verbodstijdperk. Dit is de Gaybar die je niet mag missen in Oakland.
  Voordelen:
  Bar

  Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

   Club 21
   Locatie Icoon

   2111 Franklin St, Oakland, USA

   Toon op kaart
   Club 21 is een LGBT+ club in Oakland met een Latino thema. Het organiseert Latin Explosion-dansavonden in het weekend, evenals drag- en comedy-avonden. Het is alleen open op vrijdag en zaterdag tot laat.
   Voordelen:
   club

   Weekend: vr-za: 9:4-XNUMX:XNUMX

   Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

   Oakland-rondleidingen

   Is er iets mis?

   Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.