Het Desmond Hotel Albany New York

Gay Albany · Hotels

Op zoek naar de perfecte plek om te verblijven in Albany? We hebben een grote selectie van hotels waaruit u kunt kiezen.

Gay Albany · Hotels

Independent (Sphc) The Desmond Hotel
Locatie Icoon

660 Albany Shaker Road,, Albany

Toon op kaart
Waarom dit hotel? Uitstekend dineren. Prachtig uitzicht.
Het Desmond Hotel is een LGBT-vriendelijk hotel in Albany dat ultramoderne faciliteiten en comfortabele accommodatie biedt.

Gasten van The Desmond Hotel profiteren van een gratis 24-uurspendeldienst naar de luchthaven en vervoer naar de omgeving.

Doordachte voorzieningen vullen dit Gayvriendelijke hotel, waaronder een binnenzwembad, een fitnesscentrum en gratis wifi.

On-site gasten kunnen genieten van een gastronomisch diner in een van de twee restaurants van het hotel.
Voordelen:
Bar
Sportschool
Zwembad
Restaurant
wi-fi
Fairfield Inn & Suites Marriott
Locatie Icoon

3011 Kensington CT;,, Albany

Toon op kaart
Waarom dit hotel? Ruime kamers. Groot bad.
Fairfield Inn & Suites by Marriott biedt LGBT-vriendelijke accommodatie in Albany. Dit comfortabele hotel biedt gasten dagelijks een gratis warm ontbijt. Elke kamer van de Fairfield Inn is voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders, en sommige kamers bieden uitzicht op de stad. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie.
Voordelen:
wi-fi

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.