Gay Bali · Restaurants en cafés

Gay Bali · Restaurants en cafés

Veel van de beste Gay-restaurants en Gay-populaire cafés op Bali bevinden zich in Seminyak.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Vandaag:  50% korting op eten, 5-7 uur Koop 1 cocktail KRIJG er 1 GRATISMorgen:  5-7 Koop 1 cocktail KRIJG er 1 GRATIS

MAN Resort Cafe and Bar, gelegen als onderdeel van het onlangs geopende MAN Resort. Er zijn regelmatig speciale aanbiedingen en promoties beschikbaar, kijk zeker op hun Facebook-pagina voor de laatste deals.

MAN Resort is werkelijk een luxe oase voor mannen, compleet met poolbar, sauna en massagefaciliteiten.

Mis de dagschotels niet - 5-7 uur - koop 1 cocktail en krijg er 1 gratis!

Bijgewerkt: 08 februari 2021

Jalan Padma Utara, Gg Bujanga, Legian, Kuta, Bali

weekdag: 09:00 - 21:00
weekend: 09:00 - 21:00 uur

4.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Stijlvol, Gay-populair restaurant, bar en strandlounge op Bali. De fantastische locatie aan het strand van KU DE TA in Seminyak en de uitzonderlijke ligbedden bieden de perfecte plek om te genieten van de zonsondergang onder het genot van een cocktail.

Hun eten is ongeëvenaard. Het menu bevat gastronomische gerechten met een internationale mediterrane twist, van 's ochtends tot' s avonds met gedurfde smaken en vlekkeloze presentaties.

Reserveren wordt sterk aanbevolen. Nette causale kledij vereist in alle eetruimtes. Geen korte broeken of vesten na 4 uur. Gemengd publiek.

Functies

bar, muziek, café, restaurant

Bijgewerkt: 30-jun-2020

Jalan Laksmana 9, Seminyak, Bali

weekdag: 08:00 - 02:00
weekend: 08:00 - 02:00 uur

3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Morgen:  Film avond

Bar, café en restaurant in eigendom van Gay's, gelegen in het LGBT-vriendelijke Blue Corner Dive-centrum op het eiland Lembongan, ten zuidoosten van Bali.

De levendige strandbar serveert lekker Mexicaans eten en biedt een ontspannen sfeer met prachtig uitzicht op de zonsondergang, een overloopzwembad en regelmatig evenementen. Een populaire ontmoetingsplek voor duikers, surfers, reizigers en expats.

Functies

bar, muziek, café, restaurant, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Jungutbatu, Nusa Lembongan, Bali

weekdag: 07:00 - 22:00
weekend: 07:00 - 00:00 uur

3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 64 stemmen Stemmen

Sabre Coffee Shop, eigendom van Gay's, serveert elke ochtend tot 20 uur vers gebrande koffie (IDR 6K / kopje) en levert koffiebonen aan lokale cafés, villa's, hotels en thuisgebruikers. Allemaal origineel 100% Arabica.

Het café verkoopt kwaliteit koffiemachines en accessoires tegen concurrerende prijzen. Alle verkochte items zijn tentoongesteld en beschikbaar voor testgebruik.

Functies

café

Bijgewerkt: 30-jun-2020

Jalan Lebak Sari 5, Seminyak, Bali

weekdag: 08:00 - 18:00
weekend: 08:00 - 18:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Vandaag:  GELUKKIG UUR Koop er een, krijg er een gratis 4-7 uurMorgen:  GELUKKIG UUR Koop er een, krijg er een gratis 4-7 uur

Zeer gezellig restaurant in Seminyak, met een heerlijke sfeer, modern design en vriendelijk personeel.

De chef-kok van Hibiscus presenteert een creatief menu van Aziatische fusion met een twist van internationale gerechten, van klassiek tot modern.

De hele dag open voor ontbijt, lunch en diner. Geniet van hun cocktails of Illy-koffie op het buitenterras. Levering is beschikbaar op plaatsen in de buurt.

Functies

café, restaurant, muziek, gratis wifi

Bijgewerkt: 30-jun-2020

Jalan Drupadi 23, Seminyak, Bali

weekdag: 07:30 - 23:00
weekend: 07:30 - 23:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.