Gay Gids en Hotels in Belize

Gay Gids en Hotels in Belize

Belize ligt aan de oostkust van Midden-Amerika. Het was de laatste kolonie in Amerika die onafhankelijk werd van Groot-Brittannië. Belize heeft een van 's werelds mooiste barrièreriffen en vele Maya-ruïnes.

 

Hotels in Belize

water, meer, natuur

Gelegen op het kruispunt van de drugsoorlogen, heeft Belize problemen met misdaad, dus reizigers moeten voorzichtig zijn. Dat gezegd hebbende, Belize trekt veel toerisme aan. Belize City is de hoofdstad en het belangrijkste centrum van de kleine en discrete Gayscene van Belize.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Zie en doe het allemaal tijdens deze avontuurlijke, verpakte en volledig begeleide tour die wordt gemaakt door Gayreizigers over de hele wereld. 5-sterrenhotels en vervoer over land zijn inbegrepen.

Deze tour wordt verzorgd door Charlie de Reiziger.

Kenmerken

luxe tour, hotel, vervoer over land, Gay / lgbtq+ vriendelijk


Placencia

Gayvriendelijke hotels in Placencia, Belize.

Waarom dit hotel ?: Curio Collection by Hilton. Luxe eilandomgeving.

Mahogany Bay Resort & Beach Club, gelegen op het eiland Ambergris Caye, is een van de beste luxe hotels in Belize. Het is slechts 15 minuten vliegen van Belize City naar het eiland. De accommodatiemogelijkheden bestaan ​​uit huisjes en villa's. De inrichting is modern en luxueus. Alle villa's zijn gemaakt van lokaal geproduceerde materialen.

Als onderdeel van de Curio Collection van Hilton Worldwide is dit hotel internationaal en gastvrij voor Gayreizigers. Dit is een geweldige plek om in stijl te ontspannen en weer in contact te komen met de natuur - haaien en pijlstaartroggen wachten op je in Shark Ray Alley van het Marine Reserve.

Kenmerken

zwembad, bar, fitnessruimte, restaurant

Sea Grape Drive San Pedro Ambergris Caye,


8.8
Uitstekend

Gebaseerd op 120 stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.