Gay Cagliari bars, clubs en hotels

Gay Cagliari bars, clubs en hotels

Cagliari is de hoofdstad van Sardinië. Het is een prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen.

Cagliari heeft een kustlijn van XNUMX kilometer, waar je een aantal uitstekende stranden vindt. Het is een historische stad met veel charme. Maak een wandeling over de boulevards, verken de Romeinse ruïnes en de kleine Gayscene van Cagliari.

Hotels Cagliari

Cagliari

Er is een goede selectie van Gayvriendelijke hotels in Cagliari. De stad is vrij compact en gemakkelijk te voet te verkennen. Er zijn veel boetiekopties beschikbaar. Klik hier om in meer Caligari-hotels te zoeken.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Cagliari-rondleidingen en -ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Cagliari van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gaybars van Cagliari

Er is een handvol Gaybars in Cagliari die ondanks zijn kleine formaat opties hebben om van een gay-avondje uit te genieten.

De belangrijkste Gaybar en nachtclub voor LGBT en vrienden in Cagliari op het eiland Sardinië. Fico d'India organiseert regelmatig feesten met dj's en dragshows.

Kenmerken

bar, muziek, dans,

Viale Lungo Mare Poetto 324, Cagliari


Cruiseclubs van Cagliari

Er is één Gaycruiseclub in Cagliari.

Deze cruiseclub organiseert regelmatig naakte, gemaskerde feesten, voor degenen die zich willen uitleven in Cagliari. Voor degenen die open en bevrijd zijn, is de Darkness Club een geweldige plek om meer te doen dan alleen cruisen...

Blader door hun website voor informatie over al hun nieuwste feesten.

Kenmerken

naakte feesten, cruisen, evenementen voor volwassenen

Via Santa Margherita, 27a, Cagliari

weekdag: gesloten
weekend: vr: 10 - 30 uur, zaterdag: 4 - 10 uur, zondag: 30 - 4 uur

Meer Cagliari Hotels

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.