Cappadocië Gay Gids en Hotels

Cappadocië Gay Gids en Hotels

Cappadocië is een historische regio in centraal Turkije, beroemd om zijn buitenaardse landschappen en ballonvaren.

Cappadocië is een grote, semi-aride regio met veel historische bezienswaardigheden. Er zijn bronstijd- en prehistorische woningen om te bezoeken, waaronder holbewonerswoningen.

Hotels in Cappadocië

Cappadocië

Cappadocië is een populaire toeristenbestemming in Turkije. Het is vooral populair voor ballonvaren. Ga de lucht in en bekijk de adembenemende en surrealistische landschappen van Cappadocië.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Cappadocia-rondleidingen en -ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Cappadocië van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Waarom dit hotel ?: Gayvriendelijk Cave Hotel! Gevestigd in historisch natuurlijk Turks landschap.

Taskonaklar is een uniek Gayvriendelijk grothotel in de regio Cappadocië in Turkije. Het hotel ligt in een sprookjesachtig landschap van natuurlijke schoonheid in de regio, beroemd om zijn rotsformaties. Het hotel is hierin ingebouwd en daarom is geen enkele kamer hetzelfde in het hotel.

In de buurt van het hotel zijn er ballonvaarten, trektochten en paardrijden door het landschap om van te genieten, evenals een klein eindje rijden van de stad Kapadokya.

De aangeboden kamers variëren van deluxe tot koninklijke suites met een eigen bubbelbad en open haard. Voorzieningen zijn modern en luxueus van opzet, er is gratis wifi en slechts enkele kamers hebben airco, aangezien ze niet nodig zijn in grotten in het landschap. Koffie- en theefaciliteiten en water worden dagelijks gratis verstrekt en alle suites, behalve de Junior suites, zijn voorzien van een espressomachine in de kamer. Sommige kamers hebben ook buitenterrassen met verwarming, afhankelijk van het kamertype.

Het hotel is een bed & breakfast en biedt elke ochtend een traditioneel Turks ontbijt op het terrein.

Taskonaklar kan op verzoek ook alle transfers van en naar het resort afhandelen met een gratis pendeldienst en gedurende uw verblijf een hoge servicestandaard handhaven.

Raadpleeg de officiële website van het hotel voor meer informatie en boekingen.

Functies

grotkamers, jacuzzi, suites, privéterrassen, gratis pendeldienst, wifi, airco, gratis thee / koffie, gratis mineraalwater

No: 8 Uçhisar, NEVSEHIR


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.