Dayton

Gay gids en hotels in Dayton

Dayton is een middelgrote stad in Ohio

Dayton, gelegen in het westen van Ohio, is de zesde grootste stad van de staat. Grotere steden zoals Columbus of Cincinnati liggen op een uur rijden. Dayton, ook wel de "City of Aviation" genoemd, is de thuisbasis van het National Museum of the US Air Force en de geboorteplaats van de gebroeders Wright - degenen die het vliegen hebben uitgevonden. Een van hun vliegtuigen is te zien in het Beiaard Historisch Park. Ook een bezoek waard is het Dayton Art Institute of het Boonshoft Museum of Discovery.

Hotels in Dayton

Dayton Ohio, het centrum van Dayton, Dayton Er is een goede mix van Gayvriendelijke grote merkhotels, lodges en B&B's in Dayton. De Gayscene in Dayton is relatief klein maar groeit. Hoewel er niet één specifieke "gayborhood" is, zijn de meeste LGBT(-vriendelijke) locaties te vinden in het Oregon District / Downtown. Er zijn een handvol Gaybars met dragshows in deze stad.

Dayton

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.