El Paso Gaybars, clubs en hotels

El Paso Gaybars, clubs en hotels

El Paso is een stad in Texas met een verrassend grote Gayscene rondom Pride Square.

El Paso is een stad vlak bij de Mexicaanse grens. Het is omgeven door de Rocky Mountains en de Franklin Mountains en ligt aan de Rio Grande. Tot nu toe Texaans!

Hotels in El Paso

El Paso

El Paso heeft een behoorlijk Spaanse sfeer - het is amper 2 km van Mexico. Natuurlijk gaat er veel transcontinentale handel door El Paso - zoals de naam van de stad doet vermoeden.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke El Paso-rondleidingen en -ervaringen

Blader door onze zorgvuldig uitgekozen selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in El Paso van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gaybars in El Paso

Populaire Gaybar en club in El Paso. De drag-shows zijn de moeite van het bekijken waard. Het is zeven dagen per week tot laat geopend. Je kunt een shuttlebus naar Touch krijgen vanaf Pride Square.

Kenmerken

bar, club

11395 James Watt Dr, El Paso

weekdag: ma-vr: 5 - 2 uur
weekend: za-zo: za-zo: 5-2 uur

Briar Patch is een Gaybar in El Paso, gelegen in de Gaywijk. Er is een dansvloer en een buitenterras. Dit zou de beste plek kunnen zijn om je gay-avondje uit op Pride Square te beginnen.

Kenmerken

bar,

508 N Stanton St, El Paso

weekdag: ma-do: 4-2 uur vr: 2-2 uur
weekend: za-zo: 2 - 2 uur

EPIC Bar and Nightclub is een Gayclub in El Paso. Ze serveren Mexicaans eten, je kunt roken op het terras, de dragshows bekijken en de go go-dansers zien. Aangekondigd als 'The Best Place Party in Downtown, El Paso, TX'.

Kenmerken

bar, eten, club

510 N Stanton St, El Paso

weekdag: ma: gesloten di-vr: 9-2 uur
weekend: za-zo: za-zo: 9-2 uur

Chiquita's is een gay-duikbar in El Paso, hoewel het een leuke gaybar is. Het bevindt zich op de hoek van Pride Square. Het is een Latino-bar met een jukebox. Misschien iets te klein om te dansen, maar goed voor een ontspannen, goedkoop drankje.

Kenmerken

bar

310 E Missouri Ave, El Paso

weekdag: ma-vr: 2 - 2 uur
weekend: za-zo: 2 - 2 uur

Gayclubs in El Paso

The Tool Box is een relaxte Gaybar in El Paso, dicht bij de Briar Patch. Het is no-nonsense en de drankjes zijn redelijk goedkoop. Klassieke Gaybar in de buurt. Het is zeven dagen per week tot laat geopend.

Kenmerken

bar

506 N Stanton St, El Paso

weekdag: ma-vr: 2 - 2 uur
weekend: za-zo: 2 - 2 uur

Tanya's Gridiron is een sportbar in El Paso die populair is bij de lokale Gaygemeenschap. Drink een koud biertje, speel wat darts en kijk naar een wedstrijd - allemaal erg butch.

Kenmerken

sportbar

4620 Dyer St, El Paso

weekdag: ma-vr: 2 - 2 uur
weekend: za-zo: 2 - 2 uur