Gay Galapagos

Gay Galapagos

De Galapagoseilanden zijn een archipel van vulkanische oorsprong gelegen in de Stille Oceaan, ongeveer 1,000 kilometer uit de kust van Ecuador.

De eilanden herbergen een grote verscheidenheid aan dieren, waaronder reuzenschildpadden, leguanen, pinguïns en zeeleeuwen. De Galapagoseilanden zijn een populaire toeristenbestemming en er zijn strikte natuurbeschermingsmaatregelen getroffen om de kwetsbare ecosystemen van de eilanden te beschermen.

Gay Galapagos

Gay Galapagos-rondleidingen

Ecoventura
Locatie Icoon

Galápagos-eilanden, Ecuador, Galapagos,

Toon op kaart
0
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 0 stemmen

Beschrijving eigenaren: Ecoventura heeft de beleving van een jacht op een klein schip opnieuw gedefinieerd door reizigers onder te dompelen in geheugenverrijkende levensverrijkende ervaringen met kleinere groepen die onze passie voor natuurbehoud delen en zeer Gayvriendelijk zijn tijdens hun reizen.

De Oorsprong, theorie en ontwikkeling door Ecoventura een intieme en exclusieve omgeving bieden voor slechts 20 gasten per schip, die aansluit bij onze missie om de ontzagwekkende kenmerken van de bestemming te benadrukken en tegelijkertijd de impact op het delicate ecosysteem te minimaliseren. Gelanceerd in 2016, 2019 en 2023, de drijvende vijfsterren "boetiekhotels" maken deel uit van de Relais & Chateaux verzameling. De namen zijn geïnspireerd op die van Charles Darwin Evolutietheorie en Oorsprong der soorten. 

De luxe van het jacht wordt alleen overtroffen door de bemanning van 13, onder leiding van de kapitein en een conciërge, die niet genoeg kunnen doen om een ​​drijvende vijfsterren boetiekhotelervaring te garanderen. Tien designer passagiershutten met weelderige en-suite uitrustingen zijn prachtig ingericht met kingsize bedden en bieden een spectaculair vrij uitzicht op de oceaan en inloopregendouches.

Hoogwaardige voorzieningen zijn onder meer een schaduwrijk zonneterras met ligbedden, een bar en een jacuzzi. Perfect om te ontspannen en lunches buiten geserveerd. Er is een conciërge, een fitnesscentrum, een bibliotheek, een boetiek, gratis wifi en een open barbeleid. Dineren aan boord is een feest voor uw zintuigen. Elke maaltijd wordt zorgvuldig bereid, met diner een prachtig geplateerd viergangenmenu met lokaal geproduceerde Ecuadoriaans geïnspireerde gerechten.

Vertrek is elke zondag en biedt twee opwindende reisroutes van 7 nachten die de meest afgelegen eilanden van de archipel bezoeken, en niet aangeboden als kortere segmenten. Ga aan wal in het gezelschap van een deskundige natuuronderzoeker in kleine groepen van niet meer dan tien per gids. Onze verhouding tussen naturalist en passagier is de meest gunstige in de Galapagos, waardoor een intieme, samengestelde ervaring wordt gecreëerd voor gasten om in hun eigen tempo te gaan. Verken te voet of per kajak, stand-up paddleboard of een glazen bodem voor een diepgaande leeromgeving.

Dompel jezelf onder in de spectaculaire landschappen van de Galápagos, over land en over zee, met avontuurlijke activiteiten zoals wandelingen over lavavelden en door weelderige bossen, maar ook snorkeltochten over koraalriffen, kajakken en nog veel meer.

Ervaar uitzonderlijke, close-up ontmoetingen met zeldzame soorten dieren in het wild die geen angst voor mensen hebben ontwikkeld, dankzij hun uniek geïsoleerde omgevingen - een fenomeen dat op zeer weinig andere plaatsen in de wereld te zien is. Je krijgt de kans om zeeleeuwen, pinguïns, zeeschildpadden, reuzenschildpadden, dolfijnen, walvissen en hamerhaaien, zee- en landleguanen, blauwvoetgenten en talloze andere wezens te observeren.

Kenmerken:
sightseeing tours
luxe tour
bootverhuur

Laatst geupdate op: 1-Sep-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel