Guanacaste Gay Gids en Hotels

Guanacaste Gay Gids en Hotels

Guanacaste is een provincie in het noordwesten van Costa Rica. Het is iets van een actueel paradijs en een populaire toeristenbestemming.

Guanacaste heeft een lange kustlijn en indrukwekkende bergketens. Het is de thuisbasis van diverse flora en fauna. Dit is een geweldige plek om weer in contact te komen met de natuurlijke wereld.

Hotels Guanacaste

Guanacaste

Guanacaste maakte ooit deel uit van Nicaragua. Het is de thuisbasis van enkele van de beste stranden van Costa Rica. De hoofdstad van de regio is Liberia. Bezoek zeker het uitgestrekte Rincon de la Vieja National Park.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Kinky Tamarindo is een LGBTQ+ bar en club in Plaza Tamarindo in Santa Cruz. De bar, een hotspot voor het queer nachtleven, is een centraal punt voor de lokale gemeenschap en biedt regelmatig thema-avonden, live optredens en geweldige aanbiedingen voor drankjes.

Plaza Tamarindo Local 9, Santa Cruz

weekdag: 7.30 - 2.30 uur
weekend: 7.30 - 2.30 uur

Andaz Costa Rica is een zeer LGBTQ + vriendelijk en luxueus resort op slechts 30 minuten van de internationale luchthaven van Liberia. Andaz was in feite het eerste hotel- en horecabedrijf in Costa Rica dat een mensenrechtenverdrag ondertekende voor non-discriminatie jegens de LGBTQ + -gemeenschap.

Het resort heeft een zeer zen en relaxte sfeer, maar mocht u aan bepaalde activiteiten willen deelnemen, dan zijn er tal van mogelijkheden. Er zijn drie prachtige stranden op het terrein, evenals drie nationale parken om te verkennen, met avonturen en een adembenemende natuur om te verkennen. Het resort heeft vier zwembaden, waaronder een zwembad voor volwassenen. Als u kiest voor een van de grote suites, wordt u ook getrakteerd op uw eigen privédompelbad.

Geniet van de spa op het terrein, met zowel binnen als buiten behandelingssuites, of maak een dagtocht naar Coco of Tamarindo om te winkelen en het nachtleven.

Kenmerken

stranden, meerdere zwembaden, spa, massage, talloze restaurants, activiteiten, golf, tennis, privé dompelbad, nationale parken

Peninsula Papagayo, Guanacaste Province, Papagayo Peninsula,


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.