Hoi An Gay-hotels

Hoi An Gay-hotels

Hoi An, een pittoreske stad aan de centrale kust van Vietnam, staat bekend om zijn goed bewaard gebleven oude binnenstad, Chinese winkelpanden en Franse koloniale gebouwen.

 

Hoi An Gay-hotels

Hoi An Local Villa
Locatie Icoon

Thôn Thanh Nhứt, ĐX18, Cẩm Thanh,, Hoi An

Waarom dit hotel?
Met een idyllische locatie aan de cultureel rijke centrale kust van Vietnam,
Hoi An Local Villa ligt te midden van een immens palmbos en natuurlijke waterwegen van Cam Thanh Coconut Village.

De villa is strategisch gepositioneerd op het platteland, binnen een korte rit tussen het zandstrand met rustige stranden en de oude stad Hoi An - UNESCO-werelderfgoed, een uitzonderlijk goed bewaard gebleven voormalige handelshaven.

De villa biedt 14 goed ingerichte kamers met direct daglicht en uitzicht op het omliggende weelderige groene mangrove-ecosysteem.

Het internationaal opgeleide team streeft ernaar om de verwachtingen van gasten te overtreffen en is enthousiast om de bewaarde geheimen van de beste escapades van de stad te delen.

Hoi An is een centrum voor vrije tijd en plezier met een aanstekelijke energie. Van zijn strategische geschiedenis van specerijenhandel, zijn waarneembare architectuur met buitenlandse invloeden,

Het unieke biosfeerreservaat, de levendige eetcultuur, de reputatie als centrum voor cultuur en kunst, de ontspannende tropische stranden en landelijke dorpjes, en vooral de vriendelijkheid van de inwoners zullen elke reiziger bekoren.
FEATURES:
airconditioning
Ontbijt inbegrepen
Gratis wifi
Massage
parkeren
Prive badkamer
Restaurant
Zwembad

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel