Gay Hoi An

Gay Hoi An

Hoi An, een pittoreske stad aan de centrale kust van Vietnam, staat bekend om zijn goed bewaard gebleven oude binnenstad, Chinese winkelpanden en Franse koloniale gebouwen.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gay Hoi An

Hoi An · gay-eigendom / Gayvriendelijke bars en cafés

Dit gezellige, authentieke Vietnamese restaurant ligt vlakbij het strand van Bãi biển Cửa Đại en direct tegenover het Palm Garden Resort. Met een rustige, ontspannen omgeving is An Gia Cottage een plek waar u achterover kunt leunen en de tijd kunt nemen om van uw eten te genieten. Ze volgen de filosofie van de slow food-beweging.

Met hun zorgvuldig doordachte menu met recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven, zou je gemakkelijk je tijd kunnen verliezen en kunnen genieten van echt traditionele Vietnamese smaken.

Vanwege de populaire vraag van het plaatselijke restaurant is het raadzaam om van tevoren telefonisch of per e-mail contact op te nemen om teleurstelling te voorkomen!

Functionaliteiten

bar, restaurant

Bijgewerkt: 02-jan-2020

93 Lac Long Quan, Hoi An


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen Stemmen

Hoi An · Hotels

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.