VIVA-hostel

Gay Irkoetsk · Jeugdherbergen

Irkoetsk is een stad in Siberië, misschien geen bestemming voor Gayreizigers. We werken echter alleen met Gayvriendelijke etablissementen, zodat Gayreizigers veilig kunnen reizen in dit deel van de wereld.

Gay Irkoetsk · Jeugdherbergen

VIVA Hostel- CLOSED
Locatie Icoon

Suhebaatar-straat, Irkutsk

Toon op kaart
Waarom dit hotel? Gayvriendelijk. Budgetvriendelijk.
Hostel is gemeld als GESLOTEN - februari 2022

Beschrijving van de eigenaar: "VIVA Hostel Irkutsk is het eerste en enige hostel in Irkutsk, vriendelijk en gericht op Gay's. We zijn altijd blij om nieuwe en interessante gasten te verwelkomen. Een onderscheidend kenmerk van ons hostel is de onberispelijke netheid, elke Gayreiziger zal zich thuis voelen, omringd door warmte en zorg zal het personeel u de beste plaatsen vertellen om te bezoeken, vertellen over bezienswaardigheden.Aangezien de stad Irkoetsk in het koude Siberië ligt, hebben we een aparte SPA-ontspanningsruimte uitgerust met een sauna, waar gasten groene thee drinken met handgemaakte Baikal bosbessensiroop kan opwarmen en ontspannen.

Daarnaast verzorgen wij tours naar het Baikalmeer, en kunnen ook een leuk feest organiseren. Gasten van het VIVA Hostel kunnen kaartjes kopen voor een transfer naar Olkhon Island, Baikal. Betreed verbazingwekkende wilde plekken, begeleid door ervaren en sterke gidsen."

Vermeld "GTravel" bij uw boeking en ontvang gratis een sessie in de SPA-ontspanningsruimte.
FEATURES:
airconditioning
Gratis wifi
Keukens
Massage
parkeren
Restaurant
Sauna
Gemeenschappelijke badkamer
spa

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel