Gay Kaohsiung · Restaurants en cafés

Gay Kaohsiung · Restaurants en cafés

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gayvriendelijk restaurant / taverna in het noorden van Kaohsiung. Mediterrane salades, tapas en hoofdgerechten staan ​​hier op het menu, evenals een verscheidenheid aan heerlijke drankjes, waaronder wijn en bier.

Als je op zoek bent naar een alternatieve ruimte om rond te hangen en lekker te lunchen / dineren anders dan in een regulier restaurant, dan is Katsicafé de place to be.

Maandag en dinsdag gesloten. Geen groot bord bij de ingang, maar je kunt de enorme regenboogparaplu aan de voorkant gemakkelijk zien. Eigenaren zijn afkomstig uit Marseille en Hong Kong.

dichtstbijzijnde station: Aozidi

Eigenschappen

bar, café, restaurant

Bijgewerkt: 21-nov-2019

1823 Jiuru 4th Rd, Gushan, Kaohsiung

weekdag: wo, do 12:00 - 21:30 uur
weekend: vr 12:00 - 00:00; Zat, zo 12:00 - 22:30 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.