Gay Lima-diensten

Gay Lima-diensten

Onze verzameling van andere Gaybedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Lima

Gay Lima-diensten

TOURGUIDEPERU
Locatie Icoon

Lima, Peru

5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

In TOURGUIDEPERU creëren we unieke LGBT-reiservaringen rond Peru, Lima, Cuzco, Machu Picchu, het Titicacameer, Nazca-lijnen, Puerto Maldonado, My Mother's Kitchen, The Gay Bar Tour... en meer. Onze diensten zijn ontworpen voor groepen of individuele reizigers die het diverse culturele erfgoed van Peru willen begrijpen.

Aaron Paiva Leyton begon in 2002 in het toerisme, waar hij documentaires produceerde en als reisleider werkte terwijl hij studeerde om zijn gidslicentie te halen. In 2007 richtte Aaron TOURGUIDEPERU op, en hij is de baas / gids van elk detail om van je reis een heerlijke reis te maken.

Je wordt uitgenodigd om verliefd te worden op het magische land Peru. Om een ​​land te bezoeken dat rijk is aan eeuwenoude tradities en culturen. Geniet van prachtige landschappen en heerlijke gerechten die uw gevoel voor avontuur doen oplaaien. Vertel Aaron gewoon hoeveel dagen je beschikbaar hebt en wat je graag in Peru wilt bezoeken en we zorgen ervoor dat het van het begin tot het einde gebeurt.

E-mail: aaron@tourguideperu.com

Voordelen:
avond rondleidingen
gelicentieerde gids
sightseeing tours
handgemaakt

Laatst geupdate op: 25-Jan-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.