Gay Los Angeles · Diensten

Gay Los Angeles · Diensten

Onze verzameling van andere Gayseksuele bedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Los Angeles.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Het Los Angeles LGBT Center steunt de lokale LGBT-gemeenschap sinds 1969. Met meer dan 600 medewerkers doet het ontzettend veel goed werk. Van gezondheidsdiensten tot live-evenementen en belangenbehartiging, het centrum biedt vele diensten.

Ze hebben acht verschillende adressen in de stad. Kijk op hun website voor meer details.

Functies

gezondheid, belangenbehartiging, evenementen

Bijgewerkt: 25-apr-2019

McDonald/Wright Building, 1625 Schrader Blvd, Los Angeles

weekdag: ma-vr: 09: 00-20: 00
weekend: gesloten

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Dit is 's werelds grootste archief van LGBT + geschiedenis op aarde. West Hollywood is een van de vrolijkste plekken in Amerika, dus het heeft een passend huis gevonden. U kunt exposities van LGBT + -geschiedenis zien. Er zijn ook regelmatig evenementen en tentoonstellingen.

Dit is hun missie:

“De ONE Archives Foundation, Inc. verzamelt, bewaart en beschermt LGBTQ-geschiedenis, kunst en cultuur in samenwerking met ONE Archives bij de USC Libraries. Om toegang te bieden tot de ONE-collectie, presenteert en ondersteunt de Foundation projecten, programma's, tentoonstellingen en educatie om de LGBTQ-ervaring te delen met diverse gemeenschappen over de hele wereld. "

Bijgewerkt: 22 mei 2020

909 W Adams Blvd, Los Angeles

weekdag: ma: gesloten di-vr: 10-6 uur
weekend: za: 10-5 uur zo: gesloten

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.