Gay-kaart van Ibiza

Gay-kaart van Ibiza

Onze interactieve Gaykaart van Ibiza. U kunt een locatie zoeken, uw zoekopdracht filteren en meer gedetailleerde informatie over de locatie krijgen.

Locatie Type Icoon
Hotels

Locatie Type Icoon
Beach

Locatie Type Icoon
Bar

Locatie Type Icoon
Cruiseclub

Locatie Type Icoon
Fitnessruimte

Locatie Type Icoon
Het eten

Locatie Type Icoon
Winkel

Locatie Type Icoon
Dansclub

Locatie Type Icoon
Villa

Locatie Type Icoon
Al de rest

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Hotel snel zoeken

AxelBeach Ibiza

Axel Hotels is een hotelketen die zich richt op de LGBTIQ+ gemeenschap. Het creëren van een vrije en tolerante samenleving, waar diversiteit en respect worden gewaardeerd en iedereen in gelijke mate welkom is, zonder afbreuk te doen aan hun genderidentiteit en -expressie. Het AxelBeach Ibiza ligt direct aan het strand, een uniek landschap in de baai van Sant Antonio. Het trendy en exclusieve interieur maakt onze moderne appartementen exclusief en stijlvol, die beschikken over een eigen suite, woonkamer, privéterras en ingerichte keuken. De 96 exclusieve AxelBeach Ibiza-appartementen hebben alles wat u nodig heeft om uw vakantie onvergetelijk te maken, verfijnd design en comfort in een idyllische omgeving met helder water en de beste zonsondergang op het eiland. Alle appartementen zijn volledig uitgerust en ingericht volgens de laatste trends zodat u optimaal kunt genieten en niets hoeft te missen tijdens uw verblijf.Geniet van volledige ontspanning en schakel lichaam en geest uit bij Axel Wellness. Een glazen spa met het beste uitzicht op zee, een sauna, een hamam, een stalen hot tub met massagecircuit, een aromatherapiedouche, chromotherapie, regen en een massage- en behandelingsmenu op maat staan ​​voor u klaar. Het kijkt allemaal uit over de zee en het magische eiland. Er is ook een prachtig buitensolarium waar u kunt ontspannen en zonnebaden met een fantastisch uitzicht. Overdag kunt u genieten van het prachtige zwembad met uitzicht op de zee en zonnebaden in de ligstoelen terwijl u geniet van het uitzicht. Als u wilt, heeft u direct toegang tot het strand onder het hotel om te baden in de zee. 's Avonds wordt de Sky Bar de perfecte plek om te genieten van de exclusieve Ibiza-setting en de meest intrigerende cocktails in onze loungeruimte en chill-bar, waar u vindt u de coolste en leukste mensen op het eiland.

Gayseksueel Ibiza Evenementen

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel