Milos Gay Gids en Hotels

Milos Gay Gids en Hotels

Milos is een vulkanisch eiland in Griekenland, beroemd als de thuisbasis van de Venus van Milo - nu een ereplaats in het Louvre.

Milos is goedkoper en minder druk dan de beroemdste eilanden van Griekenland. Het is een waar paradijselijk eiland met charmante stranden, heerlijk eten en leuke kleine dorpjes om te verkennen.

Milos Hotels

Milos

Milos is een geweldige plek om te verkennen tijdens een Griekse eilandhoppenroute. Er zijn tal van uitstekende boetiekhotels in Milos. Je kunt de Catacomben van Milos bezoeken en een AVT-tour rond het eiland maken. Een boottocht naar de Kleftiko-grotten is ook een must.

 

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Milos Tours en ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Milos van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gaystranden in Milos

Milos heeft geen officiële Gaystranden, maar je vindt een aantal stranden die populair zijn bij Gayreizigers. Er zijn ook nudistengebieden als je geneigd bent om het allemaal rond te laten hangen.

Hoewel het geen officieel Gaystrand is, heeft Achivadolimni Beach wel een nudistengedeelte en is het populair bij Gayseksuele reizigers. Een klein bordje geeft aan dat je op het naaktstrand bent - naakte mensen kunnen ook een weggeefactie zijn.

Functies

strand


Kleurrijk strand met nabijgelegen taverna's. Het is een van de meest populaire stranden van Milos. Je zult een aantal nudistengebieden vinden. De rode en gele rotsformaties rondom het strand zijn zeer opvallend.

Functies

strand


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.