Ga naar Nice

Gay Nice · Stranden

Nice ligt aan een stuk Middellandse Zeekust dat bekend staat als de Bay of Angels.

Het strand, dat grotendeels uit kiezelstenen bestaat, is opgesplitst in openbare gedeelten en 'privéstranden'; die voor iedereen toegankelijk zijn en erg druk zijn in de zomer. Een mat of opgevulde rol wordt aanbevolen om de ervaring comfortabeler te maken. Er is een lange, mooie promenade langs de top van de strandmuur.

Nice-Promenade-en-strand

Privéstranden bieden comfortabele ligstoelen, parasols, handdoeken, een bar aan de stoel en meestal een redelijk goed restaurant. De meeste bieden een veranda tot aan de zee, zodat klanten het ongemak van het lopen op hete rotsen vermijden.

Privéstranden bieden meer bescherming tegen zakkenrollers. De meeste hotels bieden gasten voordeeltarieven met een aangesloten privéstrand.

Leuke · stranden in de stad

Castel Plage
Locatie Icoon

Castel Plage, Quai des États-Unis, Nice, Frankrijk

Toon op kaart
3.6
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 16 stemmen

Zeer chique privéstrand, bar en restaurant, gelegen aan het oostelijke uiteinde van Promenade des Anglais, vlakbij het kasteel op de heuvel.

Castel Plage heeft een relatief beschut strand, met een eigen terras tot aan de waterkant. Altijd populair bij het Gay-publiek.

Verwacht te betalen voor ligbedden, parasols en alles wat je wilt eten en drinken, maar de service is snel en de prijzen zijn redelijk. Aanbevolen.
Voordelen:
Bar
Beach
Restaurant

Laatst geupdate op: 19-april-2024

Coco Beach (public beach)
Locatie Icoon

Jean Lorrainlaan 2, Nice, Frankrijk

Toon op kaart
2.9
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 34 stemmen

Het rotsachtige maar mooie Coco Beach is een populaire ontmoetingsplaats voor Gay-nudistenzonaanbidders.

Het strand ligt ten oosten van de haven van Nice en vereist een korte wandeling om er te komen. Volg vanaf Coco Beach Restaurant het pad ongeveer 10 minuten in oostelijke richting.
Voordelen:
Beach

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Leuke · stranden iets verder weg

St Laurent - Eze
Locatie Icoon

St. Laurent-Eze, Nice, Frankrijk

Toon op kaart
3.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 35 stemmen

Een van de meest populaire Gay-/nudistenstranden aan de Côte d'Azur en een van de lastigste om te bereiken. Er zijn geen diensten op het strand, dus neem je eigen drankjes en snacks mee.

Het strand is te bereiken met buslijn 100 van Nice naar Monaco. Stap uit bij "Parking St Laurent d'Eze" en volg het bewegwijzerde pad "Castelleret Inferieur" naar het strand.

Zie de recensie van Paul hieronder voor een nog gedetailleerdere beschrijving.


Sla bij het strand rechtsaf, ga de betonnen trap op en volg het pad naar het Gaystrand. Dit is een rotsachtig pad, dus draag geschikt schoeisel. Het strand (en de busdienst) is vooral druk tijdens de zomerweekenden.
Voordelen:
Beach

Laatst geupdate op: 7-jul-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.