Gay Phuket · Stranden

Gay Phuket · Stranden

Phuket heeft veel uitstekende stranden. Het strand van Patong is nog steeds het meest Gay-populaire strand en ligt dicht bij het uitgaansleven en het uitgaansleven van het eiland. Veel andere stranden op Phuket zijn echter het ontdekken waard.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gay Phuket · Stranden

Dit lees je misschien ook graag De minder bekende stranden en uitkijkpunten van Phuket.

Patong Beach is het beroemdste strand van Phuket, gelegen in het midden van de westkust van het eiland, op ongeveer 3.5 meter lang.

Vroeger was er een herkenbare Gaysectie voor La Flora Resort, met voedselverkopers, regenboogvlag en ligbedden. Tegenwoordig is het hele gebied schoongemaakt. Parasols en ligstoelen zijn niet meer toegestaan.

Patong Beach trekt nog steeds veel Gay-toeristen en de lokale bevolking, vooral voor het nieuwe KUDO Beach Club  net ten zuiden van La Flora Resort gelegen.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 17-mrt-2020

behind La Flora Resort, Patong, Phuket


3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

ten noorden van Patong

Surin Beach ligt ongeveer 15 km ten noorden van Patong en wordt ook wel 'miljonair's row' genoemd vanwege de bezette 5-sterrenhotels, het chique restaurant en de winkels.

Surin Beach is ook de thuisbasis van een nieuwe strandclub die een groot Gay-publiek trekt. Het strand zelf heeft helder water en prachtig wit zand, en is omzoomd met hoge bomen.

Net ten noorden van Surin ligt Pansea Bay, een schilderachtige enclave bezet door luxe resorts.

Eigenschappen

bar, café, restaurant, strand

Bijgewerkt: 14 februari 2020

Surin Beach, Phuket


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Laem Sing wordt beschouwd als een van de mooiste stranden van Phuket en ligt ten noorden van Patong, tussen Kamala en Surin. Deze kaap en zijn 150 meter lange strand zijn genesteld in een verborgen baai omzoomd met palmbomen en een weelderige groene omgeving.

Ondanks dat het een beetje buiten de gebaande paden ligt, wordt het tijdens het hoogseizoen druk op het strand en kan parkeren een uitdaging zijn.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 14 februari 2020

Laem Singh Beach, Phuket


5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Bangtao (ook bekend als Laguna Beach) is een van de langste stranden van Phuket, een paar kilometer ten noorden van Surin Beach gelegen en is met de auto vanuit Patong in ongeveer 20 minuten te bereiken.

Dit prachtige 5 km lange zachte zandstrand met bomen omzoomd loopt langs het uitgestrekte Laguna-complex, de thuisbasis van verschillende luxe resorts, waaronder de Dusit Thani Laguna en  Banyanboom Phuket.

Aan het uiterste noorden van het strand is het exclusieve DREAM Beachclub.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 17-mrt-2020

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Kamala Beach ligt slechts 5 kilometer ten noorden van Patong, maar is er veel rustiger. Het strand is populair bij bezoekers die op langere termijn verblijven in kleine resorts, villa's en appartementen rondom het dorp.

Er is een grote keuze aan goedkope restaurants, bars en marktkramen aan de hoofdweg van Kamala. Aan de zuidkant van het strand kan het in het hoogseizoen druk zijn, maar in het noordelijke deel is het meestal het hele jaar rustig.

Eigenschappen

restaurant, winkel, strand

Bijgewerkt: 20-okt-2019

Kamala Beach, Phuket


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 51 stemmen Stemmen

Een zeer rustig strand aan de westkust van Phuket, dat doet denken aan hoe de stranden er twintig jaar geleden uitzagen. Het fijne zandstrand van Nai Thon is een geweldige plek voor degenen die een rustige duik willen nemen, weg van de drukte.

Direct achter het strand staan ​​hoge bomen die voor mooie schaduwrijke plekken zorgen, een even rustig dorp met een aantal goede waar voor je geld restaurants. Aan de noordkant van Nai Thon Beach, is de Pullman Phuket Arcadia Resort.

Gelegen enkele kilometers ten zuiden van de luchthaven en ongeveer 40 minuten rijden van Patong. Onderweg slingert de weg door heuvels, passeert een aantal prachtige zanderige baaien en gaat verder richting Bang Tao Beach.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 16-aug-2019

Nai Thon Beach, Phuket


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

ten zuiden van Patong

Karon Beach ligt slechts een paar kilometer ten zuiden van Patong, het op twee na langste strand en een van de meer populaire stranden van Phuket.

Karon heeft goede snorkelplekken en een grote keuze aan restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden in de buurt. Vanwege zijn lengte is het strand zelden overvol.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 17-mrt-2020

Karon Beach, Phuket


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Favoriete plek voor zonaanbidders. Kata Noi ligt 10 km ten zuiden van Patong Beach (ongeveer 2 minuten met de taxi), net voorbij Karon Beach.

Het met palmbomen omzoomde Kata Beach is verdeeld in twee delen: Kata Yai en de kleinere, rustigere Kata Noi. Beide hebben helder water, enkele winkels en eetgelegenheden langs de weg achter het strand.

Kata Beach is de thuisbasis van Mom Tri's Villa Royale Hotel en Katathani Phuket Beach Resort.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 14 februari 2020

Kata Beach, Phuket


3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Dit mooie, rustigere strand ligt verscholen tussen met gras begroeide heuvels en kleine eilanden.

Nai Han Beach is populair bij expats en de lokale bevolking met zijn relaxte sfeer, zacht zand, helder water en een paar kleine winkeltjes en restaurants.

Het gebied is van november tot april geweldig om te zwemmen. Een paar bekende hotels waaronder The Nai Harn zijn hier gevestigd.

Eigenschappen

café, restaurant, strand

Bijgewerkt: 17-dec-2019

Nai Han Beach, Phuket


4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Naast Nai Han Beach ligt Yanui Beach. Deze prachtige kleine baai heeft prachtig zacht zand en is geweldig om te snorkelen, kajakken en vissen.

Het noordelijke deel van Yanui is goed om te zwemmen (de zuidkant is een beetje rotsachtig). Er zijn een paar restaurants in de buurt. Net buiten de kust (ongeveer 200 meter), is er een onbewoond eiland genaamd Koh Mun, dat geweldig is om te snorkelen.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 14 februari 2020

Yanui Beach, Phuket


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Rawai Beach wordt over het algemeen gebruikt om vissersboten, langstaartboten en speedboten aan te meren. De boten zijn te huur voor een trip naar het naburige Coral Island en Racha Island, of voor een vis- of snorkeltrip.

Gelegen aan de zuidpunt van Phuket, is het strand niet geschikt om te zwemmen. Er zijn veel restaurants, winkels en een populair, gerespecteerd Thais bokskamp, ​​Rawai Muay Thai.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 17-dec-2019

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.