Gay Port Douglas

Gay Port Douglas

Deze Australische stad in het tropische uiterste noorden van Queensland staat bekend om zijn strandresorts, boetieks en restaurants rond Macrossan Street. Er zijn geen Gaybars in Port Douglas.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Port Douglas · Gaymassage

Man-naar-man massage in Port Douglas door Michael Joseph - een fitte, professioneel opgeleide therapeut met meer dan 15 jaar ervaring en aanvullende kwalificaties in yoga, luchtyoga, pilates en fitness.

Alle behandelingen kunnen precies worden aangepast aan wat u nodig heeft. Douchefaciliteiten beschikbaar en ondergrondse parkeergarage met directe privétoegang aan de achterzijde tot zijn studio.

Functies

massage

Bijgewerkt: 28 juli 2020

Studio 1, 51 Macrossan Street, Port Douglas


3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 74 stemmen Stemmen

Port Douglas · Hotels

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.