Gay Portsmouth bars, clubs en hotels

Gay Portsmouth bars, clubs en hotels

Portsmouth is een havenstad - zoals de naam al doet vermoeden - in Zuid-Engeland. Het heeft een kleine Gayscene.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Portsmouth, gelegen aan de zuidkust, staat bekend als de thuisbasis van de Royal Navy. De maritieme geschiedenis van Portsmouth heeft de stad gevormd.

Hotels Portsmouth

Gaybars in Portsmouth

Portsmouth heeft tal van hotels om uit te kiezen, waaronder veel boetiekopties. Het is geen bijzonder Gaystad, maar de marine-esthetiek voegt zeker een vleugje vreemde charme toe.

Bekijk tarieven en boek nu

Gaybars in Portsmouth

Portsmouth heeft een Gaybar.

Hampshire Boulevard is een populaire Gaybar en club in Portsmouth. Er zijn regelmatig drag-optredens, dj's, karaoke-avonden en drankaanbiedingen.

De sleep-avonden zijn niet te missen. Dit is de enige Gaybar in Portsmouth.

Functies

bar, muziek, slepen

Bijgewerkt: 19-mrt-2019

St Pauls Rd, Portsmouth

Weekdag: ma: 21:00-02:30 di: 19:00-02:00 wo-do: 21:00-02:30
Weekend: Vr: 16:00-03:00 Za: 21:00 Zo: 21:00-01:00 Ma: 21:00-2:30

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.