Rhodos Gay Gids en Hotels

Rhodos Gay Gids en Hotels

Rhodos is het grootste van de Griekse eilanden in de Dodekanesos. Het is een populaire toeristenbestemming.

Rhodos heeft een lange geschiedenis en je vindt er veel culturele attracties om te ontdekken. De kruisvaarder Ridders van Sint Jan hebben hun sporen nagelaten, evenals de Italiaanse en Ottomaanse bezetters. Als u de oude stad verkent, gaat u terug naar de tijd van het Byzantijnse rijk.

Rhodos Hotels

Rhodes

Bezoek de Akropolis bij de stad Lindos. Rhodos is een zeer Instagrambaar eiland. Er is ook een uitgaansleven om te ontdekken nadat u een dag op het strand heeft doorgebracht en het eiland heeft verkend.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke rondleidingen en ervaringen in Rhodos

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen op Rhodos van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gaybars in Rhodos

Senses Music Bar is de enige Gaybar op Rhodos. Het bevindt zich in de oude stad en er worden vaak dragshows gehouden. Dit is de plek om te doen als je een Gay-oude tijd op Rhodos wilt hebben.

Kenmerken

bar

Sofokleous 7, Rodos


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.