Salina Gay Gids en Hotels

Salina Gay Gids en Hotels

Salina

Salina is een Eolisch eiland in Sicilië. Salina staat bekend om zijn wijngaarden, vulkanen en rustieke charme. Het is een geweldige plek om een ​​meer authentieke, ouderwetse kant van Italië te ervaren. Salina is het beste te bezoeken van mei tot juni.

Hotels Salina

Salina

Salina had drie steden, Santa Marina, Malfa en Leni. De steden zijn meer dorpen. Salina is de op een na grootste van de Eolische eilanden en het is een geweldige stop tijdens een eilandhoppende tour.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Hotel Mamma Santina is een uniek LGBT + -vriendelijk en door een familie gerund hotel op het pittoreske eiland Salina, op de Eolische eilanden. De ontspannende en comfortabele kamers bevinden zich tussen terrassen en tuinen in een rustige sfeer. Ze zijn allemaal groot en luchtig, volledig uitgerust en klaar om stellen en gezinnen te verwelkomen.

Het eigen restaurant werd opgericht in 1978 en is een van de oudste in Salina, met traditionele en moderne recepten. Het panoramische terras kijkt uit over de zee en is de perfecte setting voor een romantisch diner.

Het hotel ligt op 200 meter van het strand en 400 meter van de haven van S. Marina Salina. Er is een minibusservice beschikbaar om u naar het hotel te brengen. Salina is over zee te bereiken vanuit Milazzo, Messina, Reggio Calabria, Palermo en Napels.

Kenmerken

zwembad, restaurant, bar, tuin

Via Sanità, 40, Salina, Sicilië


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.