Gay Singapore · Diensten

Gay Singapore · Diensten

Onze verzameling van andere Gaygerelateerde bedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Singapore.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

以下 是 有关 同志 ​​们 喜爱?

Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd accuraat en informatief is. Deze website is uitsluitend bedoeld ter informatie. Het is niet bedoeld ter vervanging van een consult met een voldoende gekwalificeerde arts. TravelGay.com is niet verantwoordelijk voor informatie die persoonlijk wordt verstrekt op een locatie die op de website wordt vermeld, en advies wordt gegeven naar goeddunken van de gebruiker.

Verzorgingsspa & salon alleen voor mannen in Singapore. Mandate Grooming maakt gebruik van moderne, op bewijzen gebaseerde technologie om u te helpen er van binnenuit geweldig uit te zien.

Gepersonaliseerde behandelingen voor uw haar, gezicht en lichaam worden gedaan in speciaal daarvoor ingerichte kamers. Alleen op afspraak. Gelegen in de wijk Tanglin, in Ming Arcade tegenover het Hard Rock Café.

Eigenschappen

spa, massage

Bijgewerkt: 11 februari 2020

21 Cuscaden Rd, #05-05 Ming Arcade, Singapore


3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Kapsalon Franz De Paris (FDP), opgericht in 1976, baant al jarenlang een spoor in de haarmodescène voor mannen in Singapore.

Of het nu gaat om een ​​knipbeurt, een restyling of een totale make-over, dit is waar u uw hoofd tegen het hoofd wilt zien.

dichtstbijzijnde station: MRT: Kembangan (EW6)

Eigenschappen

shop, kuuroord

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Kembangan Plaza #B1-06, 18 Jalan Masjid, Singapore

weekdag: 10:30 - 19:30 / 20:30
weekend: za 10 - 30 uur

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Singapore Gids Advertentie

 

ELEMENT is een tweemaandelijkse publicatie gevestigd in Singapore over high fashion en lifestyle voor alternatieve mannen, met een sterke interesse in de LGBTI-gemeenschap.

Sinds de lancering in maart 2013 heeft de publicatie met veel high-end merken en adverteerders samengewerkt. Ga naar de website of Facebook-pagina van Element voor meer informatie om het tijdschrift te kopen.

Bijgewerkt: 11 februari 2020

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

gezondheid en welzijn

Counseling en persoonlijke ontwikkelingsorganisatie voor lesbiennes, Gayseksuelen, biseksuelen, transgenders en vragende (LGBTQ) individuen. De diensten van OogaChaga worden begeleid door geloofwaardige professionals en instanties op het gebied van psychologie, therapie en counseling in Singapore die bekend zijn met problemen waarmee Gay's, lesbiennes, transgenders en vragende individuen worden geconfronteerd.

Diensten omvatten:

  • seksualiteit - de eigen seksualiteit begrijpen, worstelen met seksuele identiteit of seksueel gedrag
  • persoonlijk - eigenwaarde, zelfvertrouwen, woede, stress, angst, opzettelijke zelfbeschadiging, omgaan met overgang, verslavingen
  • relaties met anderen - interpersoonlijke relaties, problemen op de werkplek
  • relaties van hetzelfde geslacht - verlies, afwijzing, uiteenvallen, verraad, huiselijk geweld van hetzelfde geslacht, sero-dissonante koppels
  • relaties met familie - ouders die leren omgaan met de seksualiteit van kinderen, afwijzing door familieleden
  • seksuele gezondheid - seksuele verslaving, omgaan met hiv en soa's, leven met hiv of aids
  • andere kwesties - studies, carrière, persoonlijk levensdoel

OogaChaga rekent een zeer betaalbaar tarief aan voor adviesdiensten.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

57B Pagoda Street, Singapore

weekdag: 11:00 - 18:00

4.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

We hopen dat u niet hoeft te bezoeken. Maar als uw privé-onderdelen een controle nodig hebben, dan is dit de plek om naartoe te gaan.

Shim Clinic biedt privé- en vertrouwelijke screening, diagnose, testen en behandeling van geslachtsziekten en seksueel overdraagbare aandoeningen of infecties. Wees niet verlegen, ze hebben het allemaal al eerder gezien.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

168 Bedok S Ave 3, #01-473, Singapore

weekdag: 09:00 - 15:00, 19:00 - 23:00
weekend: 19:00 - 23:00 uur

3.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 84 stemmen Stemmen

LGBT-groepen en -organisaties

Pink Dot SG, opgericht in 2009, is een non-profitbeweging voor de LGBT-gemeenschap in Singapore. Deelnemers aan dit jaarlijkse evenement dragen 'roze' en komen samen om een ​​gigantische roze cirkel te vormen 'ter ondersteuning van inclusiviteit, diversiteit en de vrijheid om lief te hebben.

Elk jaar nemen naar schatting 25,000 mensen deel aan het Pink Dot-evenement in Hong Lim Park.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

LGBT-vriendelijke sociale en gemeenschapsclub in Singapore. MOVE, opgericht in 2013, organiseert Gayvriendelijke activiteiten en biedt een ruimte waar mensen vrij zijn om zich te uiten, contact te maken en voor elkaar te zorgen.

De club verwelkomt vrienden en bezoekers uit het buitenland die graag de lokale bevolking ontmoeten om te netwerken en lokale bezienswaardigheden te bezoeken.

Eigenschappen

internettoegang, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 21-nov-2019
weekdag: 08:00 - 23:00
weekend: 08:00 - 23:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Een onafhankelijke sociale groep zonder winstoogmerk voor jonge Gay- en biseksuele mannen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar in Singapore.

Hun missie is om GBQ-mannen een platform te bieden om hun identiteit binnen de LGBTQ en grotere gemeenschap te navigeren door middel van persoonlijke en sociale ontwikkelingsprogramma's.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

4.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Een informatiecentrum en bibliotheek waar LGBTQ's samenkomen voor sociale ondersteuning.

De groep organiseert regelmatig evenementen, meestal op de 2e zaterdag van elke maand. De bibliotheekservice is elke zaterdag geopend van 2-6 uur.

dichtstbijzijnde station: Commonwealth MRT (uitgang B)

Bijgewerkt: 21-nov-2019

1 Commonwealth Lane#02-02, Singapore


weekend: za 14 - 00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen Stemmen

Deals voor hotels in Singapore Tot 75% Uit

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.