Gay Stockholm · Hostels

Gay Stockholm · Hostels

Stockholm is een populaire bestemming in Europa. U vindt er een breed scala aan accommodaties om uit te kiezen. Dit is onze gids voor de beste hostels voor Gayreizigers in Stockholm.

Waarom dit hotel?: Centraal. Bereik van kamers om uit te kiezen. Dicht bij attracties.

Archipelago Hostel, gelegen in de oude binnenstad, is een Gayvriendelijk hotel voor alleen volwassenen dat is gevestigd in een historisch 18e-eeuws herenhuis.

Het hostel heeft een scala aan kamers waaruit je kunt kiezen, waaronder slaapzalen en je eigen privékamer. Het hotel biedt ook ontbijt in Cafe Cronan, dat populair is bij de gasten.

De Archipelago is ideaal gelegen in de nabijheid van attracties en bezienswaardigheden in de omgeving, waaronder het Koninklijk Paleis, dat op slechts 5 minuten lopen ligt.

Het populaire gay-uitgaansleven in de omgeving omvat de Secret Garden, dat op slechts 4 minuten lopen van het Archipelago Hostel ligt.

Features

keukentje

Stora Nygatan 38, Stockholm


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.