Gay Taipei · Diensten

Gay Taipei · Diensten

Onze verzameling andere op Gay's gerichte bedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Taipei.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Taiwan LGBT Pride, opgericht in 2003, is een non-profitorganisatie (NGO) die wordt gefinancierd door Taiwanese LGBT-ngo's en gendergroepen. Hun missie is om LGBT Pride te organiseren voor de lokale gemeenschap.

Later werd hun officiële Engelse naam veranderd in “Taiwan LGBT Pride Community. Dit jaarlijkse evenement is uitgegroeid tot de grootste gay Pride in Azië.

Taiwan Pride 2021 staat gepland voor oktober in het centrum van Taipei. Uitchecken Exclusieve foto's van Taiwan Pride van voorgaande jaren.

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Love Boat, opgericht in 2004, was de eerste LGBTQ-lifestylewinkel in Azië, opgericht door een groep gepassioneerde voorstanders van gelijkheid en diversiteit.

De groep streeft naar een liefdevol thuis waar mensen zichzelf kunnen zijn en met elkaar in contact kunnen komen. Nu is Love Boat uitgegroeid van een kleine lifestylewinkel tot een wereldwijd gemeenschapsplatform met queer arts & culture, Queer Tarot en I Ching reading, holistische healing & aromatherapie, café ter plaatse en wellnessworkshops.

Het centrum bevindt zich in het Zhongzheng-district van Taipei. Maandag gesloten.

Eigenschappen

café, massage, winkel

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

1/F, 11 Roosevelt Rd, Ln 240, Sec 3, Zhongzheng District, Taipei

weekdag: di-vr 14:00 - 22:00
weekend: 14:00 - 22:00 uur

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

In 2014 lanceerde TIQFF het allereerste queerfilmfestival in Taiwan. Het evenement vond plaats in Taipei en Kaohsiung, waar LGBT-films uit de hele wereld werden getoond, waaronder documentaires, korte films en productieworkshops.

De organisatoren willen de LGBT-gemeenschap in Azië promoten. Bezoek de website voor het laatste nieuws en agenda.

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Anonieme snelle screening op hiv en syfilis in het Taipei Veterans Hospital 愛滋 篩檢 三 步驟.

Bel om een ​​afspraak te maken.一步 一步 了解 HIV 檢驗 與 諮詢 的 過程。 台北 榮 民 總 醫院 接受 Vraag om een Adam's liefde Aanvraag voor een clublidmaatschap bij de receptie en ontvang een gratis Adam's Love T-shirt.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

13F, 201 Shipai Rd, Sec 2, Beitou District, Taipei

weekdag: 09:00 - 17:00; 18:00 - 21:00 uur
weekend: za 09 - 00 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen Stemmen

GisneyLand 紅樓 部屋, geopend in april 2012, is een inloopcentrum dat informatie verstrekt aan de LGBT-gemeenschap in Taipei.

Het centrum, gelegen in The Red House, heeft een bibliotheek, een internetstation en directe hiv / syfilis-tests (maar niet voor reizigers). Maandag gesloten.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

2/F, 27 Chengdu Rd, Ln 10, Wanhua District, Taipei

weekdag: di-do 18:00 - 23:00 uur
weekend: vr, za 18 - 00 uur

3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.