Trots

Gay Valencia-stranden

Valencia herbergt een aantal stranden die populair zijn bij Gayseksuele zonaanbidders en nudisten

Gay Valencia · Stranden

Playa de l'Arbre del Gos
Locatie Icoon

tussen Pinedo en El Saler, Valencia, Spanje

Toon op kaart
3.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 22 stemmen

Rustig strand in het zuiden van Valencia, tussen het dorp Pinedo en El Saler, waarlangs wandelpromenades, restaurants en sanitaire voorzieningen zijn

Het gay-gedeelte van het strand waar kleding optioneel is, bevindt zich ongeveer halverwege, naast een verlaten fabriek achter de duinen.

Nu brengen routes 24 en 25, beide vanaf Puerte Del Mar, u naar Camping Col Vert. De reis duurt ongeveer 25 minuten. Voor Pinedo eindigen beide routes 14 en 15 bij het strand. Beide routes duren ongeveer 40 minuten om het strand te bereiken vanaf een halte in de buurt van Estación Del Nord

Stap uit bij Camping Verte en loop 100 meter terug naar de verkeerseiland. Neem de korte weg naar de zee. Het Gaystrand ligt direct aan de linkerkant.

Anders kunt u bus 14 nemen vanaf het centraal station Estación del Norteto naar Pinedo, wat ongeveer 45 minuten duurt. (Bus 14 heeft twee verschillende bestemmingen, dus zorg ervoor dat u aan de rechterkant komt).

Voordelen:
Beach
Cafe
Restaurant
Shop

Laatst geupdate op: 14-feb-2024

Playa de las Arenas & Playa de la Malvarrosa
Locatie Icoon

Passeig de Neptú - Passeig Marítim de la Patacona, Valencia, Spanje

Toon op kaart
3.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 12 stemmen

Playa de la Arenas (ook bekend als 'Cabanyal') is het dichtstbijzijnde en meest toegankelijke strand van de stad. Het strand is omzoomd met promenades, restaurants en een paar bars. Het gebied wordt echter meer gebruikt voor vrijetijdsactiviteiten en evenementen dan als plek om te zonnebaden.

Er is geen Gaygedeelte op het strand, maar het noordelijke, rustigere Playa de la Malvarrosa is populair bij Gay-zonaanbidders en watersportliefhebbers.

Dichtstbijzijnde station: metro / tram 5: Neptú; metro / tram 4,6: Les Arenes, Eugenia Viñes

Voordelen:
Bar
Beach
Cafe
Restaurant
Shop

Laatst geupdate op: 14-feb-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.